Τζιμπρίλ Σισσέ : ένας άνθρωπος, μία ομάδα...

Τι κι αν δεν έχει σταθερό διοικητικό σχήμα; Τι κι αν άλλαξε προπονητή; Τι κι αν φέτος παρουσιάζεται ανεξήγητα(;) κατώτερος του αναμενόμενου; Τι κι αν έχει να αντιμετωπίσει εχθρούς και "φίλους"; Τι κι αν ήρθαν στιγμές αναποδιάς και ατυχίας; Ο Παναθηναϊκός φέτος εκτός από τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος (και του φετινού όπως όλα δείχνουν) έχει στις τάξεις του ένας άνθρωπο που συγκεντρώνει τα πάντα:


"Πρόεδρος":



Όποτε χρειάστηκε τα ...είπε στους συμπαίκτες του, τα ...είπε στους δημοσιογράφους για τη διαιτησία, τα είπε και τα ..."έδειξε" όπως λέμε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο. Είναι αρχηγός μέσα και έξω από τα αποδυτήρια χωρίς ποτέ να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Και όταν κάποιοι συμπαίκτες του κλήθηκαν να πληρώσουν πρόστιμο στην αρχή της χρονιάς για κάποια παραπτώματα, τότε υπενθύμισε στον Νίκο Νιόπλια πως και αυτό πρέπει να πληρώσει πρόστιμο -όπως και ο Λέτο- για μία αργοπορία τους σε προπόνηση! Έτσι απλά. 

Παθιασμένος με το "Τριφύλλι":



Δεν γνωρίζουμε αν το καλοκαίρι θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Αθηνών. Αλλά ο πρωτεργάτης του περσινού νταμπλ, δηλώνει πως το τριφύλλι θα είναι για πάντα χαραγμένο στην καρδιά του. Και στο σώμα του φυσικά. 

Επαναστάτης με αιτία:



Στο ντέρμπι ήθελε να κλείσει στόματα. Το έκανε. Στο ματς με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ έπρεπε να γυρίσει το 0-2 από το ημίχρονο. Το έκανε. Στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ έπρεπε να ξυπνήσει η ομάδα και κάνει το θαύμα. Το άγγιξε. Στην Τούμπα τον έβαλαν σε σουίτα. Δεν άντεξε. Είναι ο Τζιμπρίλ. 

Ασπίδα:



Ασπίδα σε όποιον συμπαίκτη του έχει πρόβλημα και ασπίδα στην ομάδα. Πέρσι μετά την δεύτερη νίκη επί της Ρόμα, όταν ο Βούσινιτς πήγε να αρπαχτεί με τον Σωτήρη Νίνη, ο Σισέ τον άρπαξε από τη φανέλα και του είπε "ότι έχεις να πεις, πες το σε εμένα, όχι στον "μικρό". 

Τρελαμένος με τον κόσμο:




Όλοι έχουν κάτι να πουν για τον κόσμο της ομάδας για την οποία αγωνίζονται. Αυτός ο,τι έχει να πει, ο,τι έχει να κάνει θα το κάνει μπροστά από το σημείο που βρίσκονται οι φανατικοί της "Θύρας 13". Είτε να χαιρετήσει σαν "στρατιώτης του ΠΑΟ", είτε να στείλει τα φιλιά και την αγάπη του, είτε να τους "τρελάνει" χτυπώντας με λύσσα το σημείο της καρδιάς. Εκεί που βρίσκεται το Τριφύλλι...

πηγη : xortari

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου