Άσε με στον κόσμο τον δικό μου...

Όλα καλά?? Όλα ανθηρά?? Ναι πώς να μην είναι.. Σωστά??? Θα χρησιμοποιήσω λοιπόν έναν τίτλο από το leoforos.gr. «Το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει». Και τι εννοώ με αυτό?? Μας έχουν ζαλίσει για ταλιμπάν παίκτες, για το ομορφότερο κλίμα, για την συσπείρωση, για την ομόνοια, για τον κοινό στόχο, για τη ηρεμία και την πίστη που επικρατεί μέσα στον Παναθηναϊκό. Όλα είναι τέλεια και πιστέψτε πριν με βρίσετε για τις πρώτες γραμμές και εγώ «ερεθισμένος» είμαι με αυτά που διαβάζω.. Τα γουστάρω.. Βλέπω ότι όντως ισχύουν και περιμένω να δω ξανά την ομάδα συσπειρωμένη, περιμένω πως και πώς να πατήσω ξανά το πόδι μου στο ΟΑΚΑ. Το περιμένω σαν τρελός. ΑΛΛΑ.
Πάντα υπάρχει το αλλά. Αν κάτι στραβώσει στον ματς με την ΑΕΚ (απίθανο για μένα) ή στο επόμενο με τον Ολυμπιακό (πιστεύω ότι μέχρι και ελεύθερους σκοπευτές θα έχει στο γήπεδο ο Μαρινάκης για να κερδίσει) κανονίστε όλοι εσείς οι οπαδοί, όλοι εσείς οι δημοσιογράφοι να αρχίσετε πάλι να λέτε ότι φταίει το ένα φταίει το άλλο να φύγει εκείνος να φύγει ο άλλος.. Μην ξεχνάει κανείς ότι αυτή την ομάδα που την απαξιώσατε από την αρχή της χρονιάς, τώρα την αποθεώνετε.. Κανονίστε λοιπόν να τα κάνετε πάλι όλα πουτ.. στην πρώτη στραβή.
Αφήστε τον Παναθηναϊκό ήσυχο, αφήστε τον να βρει τον δρόμο του. Χωρίς να έχουμε δημοσιογράφους να κρίνουν ακόμα και το σακάκι του Φερρέϊρα.. Χωρίς να πούνε πάλι για συνταξιούχους παίκτες.. Χωρίς να πούνε για γερασμένο Ζιλμπέρτο, η Σισέ σε αφλογιστία, ξενερωμένο, έτοιμο να την κάνει κλπ κλπ. Χωρίς οι οπαδοί να καταριούντε την ντρίπλα του Λέτο που στην τελική είναι ο μόνος μαζί με τον Σισέ που έχουν ποδοσφαιρικό θράσος. Χωρίς οι επιστήμονες να μιλάνε για τον Σαριέγκι λες και είναι ο Πικέ .
Και γκέλες να κάνουμε, αυτό που ζούμε αυτό το διάστημα, την συσπείρωση και την πίστη νομίζω δεν μπορεί να μας το πάρει κανείς. Είναι πρωτοφανές σε κακή χρονιά να υπάρχει τέτοια πίστη.. Αλλά κανονίστε πάλι με πρωτοσέλιδα, γνώμες και φιλοσοφίες να μας γκρεμίσετε, να μας χαλάσετε και να μας καταστρέψετε όλο αυτό που έχουμε νοιώσει το τελευταίο διάστημα.
ΥΓ: ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13
ΥΓ1: Πόσο θα δυναμιτίσει ακόμα το ντέρμπι ο Μαρινάκης?? Θα πάρει κανείς μέτρα για την προστασία της τιμής προσώπων?? Θα πάρουν μέτρα οι ειδήμονες για την ομάδα μας γιατί πάμε για νέα Ριζούπολη?? Θα μας προστατέψουν???
ΥΓ2: Αν είσαι γαύρος ξέρεις. στα δικαστήρια.
Πέτρος Π.

πηγή : leoforos.gr, το blog του κοσμου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου