Τέτοια κωλοτούμπα, ούτε ο Ι.Μελισαννίδης στα ντουζένια του...

Γραφει ο Κωστας Γκοτζος, μολις χτες, 07/02/2011 στο αρθρο του στο *theplayer.gr... Ας κρατήσει λοιπόν χαμηλούς τόνους όλο το οικοδόμημα που υπάρχει αυτή την στιγμή σαν ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ας αποφύγουμε τις παράτες και τις επικοινωνιακές σαχλαμάρες τις μέρες που έρχονται και μέχρι το ντέρμπι με την ΑΕΚ.
παρακατω γραφει...
Ας την αφήσουμε και ας την αφήσουν όλοι τους λοιπόν ήσυχη, να παλέψει όσο μπορεί και για ότι μπορεί. Ας κάνουν επιτέλους όλοι στον Παναθηναϊκό, αυτό που ποτέ δεν έκαναν. Ας κάνουν στην μπάντα και ας μην ανακατεύονται πια με την ομάδα. Ας σταματήσουν να την χρησιμοποιούν ο καθένας για την πάρτι του και ανάλογα με τα αποτελέσματά της. Και ας αρκεστούν επιτέλους, απλά να την παρακολουθούν και να στέκονται στο πλάϊ της. Χωρίς φανφάρες και τα σχετικά.

Δειτε λοιπον το πρωτοσελιδο που εβγαλε, ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ απο αυτο το αρθρο...ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ, τι ακριβως κανει ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ, αν μπει στα αποδυτηρια της αεκ και του γαβρου...Ε ΚΩΣΤΑΚΗ ?


Θυμιζουμε, οτι η ιδια αυτη ομαδα που μπορει να σωσει τη χρονια και να δειξει τη μαγκια που εδειξε στην τουμπα, και μπορει να δυαλισει την αεκ και να γκρεμισει το παραμυθι (ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΖΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ) ηταν για τον ιδιο εκδοτη, φτωχη απο παικτες και λυσεις...


*σε προηγουμενη αναρτηση ειχαμε γραψει οτι το theplyer.gr ανηκει στον Γιαννακοπουλο...ετσι ειχαν αφησει να εννοηθει - οταν ανεβηκε στο ιντερνετ - σαιτ και εφημεριδες. Δεν διαψευστηκε, συν το οτι υπαρχει ακομα η διαφημιση στο μπασκετ και στο σορτσακι της αρμαδας του ΖΟΤΣ...κραταμε μια πισινη να ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, κυριως γιατι τα σαιτ του Δημητρη Γιαννακοπουλου, εχουν λινκς για τα υπολοιπα σαιτ του, κατι που δεν γινεται με το theplayer...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ...

ΥΓ. ανυπαρκη ??? Ενταξει να κανεις λαθος σε ενα αρθρο μεσα στην εφημεριδα...Αλλα στο πρωτοσελιδο που το διαβαζουν ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ? Τοση κατρακυλα πια ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου