Sebastian Coates...

Ο νεος Ντιεγκο Λουγκανο. Ειναι ετοιμος να ακολουθησει μαλιστα και την πορεια του. Να παει δηλαδη απο το πρωταθλημα Ουρουγουαης στην Σαο Παολο. Ηθελα να ηξερα παρακολουθει κανεις απο τη διοικηση διεθνες ποδοσφαιρο? Ας αφησουν τις γραφικες αντιδρασεις για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ των γαβρων, ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ, ας δωσουν το πριμ πρωταθληματος στους παικτες αφου οντως το αξιζουν, ας μην αφησουν κανενα απο τους αποδεδειγμενα ικανους (Σισσε, Λετο, Νινη, Λαζαρο, Σιλβα, Κατσουρανη) να φυγει, και ας στηριξουν την ομαδαρα που εχουμε απο τη μεση και μπροστα, και τον προπονητη, με μια ΛΑΤΙΝ αμυνα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Ο Μουρινιο ειναι χαζος που στην Ιντερ ειχε εξι λατινους πισω (Σεζαρ, Λουσιο, Σαμουελ, Ζανετι, Μαικον, Καμπιασο) ? Ο νεος Μουρινιο που παει τρενο την Πορτο ειναι επισης χαζος που παιζει με πεντε Λατινους (Ελτον, Οταμεντι, Φουσιλε, Περειρα, Φερναντο) στην αμυνα?
Ο Ντεμικελις πηγε στην Μαλαγα απο τη Μπαγιερν με τοσα οσα πηραμε εμεις τον Μελισση...
Ειναι να ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ !!!

Τοσα λεφτα, και τοσες καλες προθεσεις, πεταμενα ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στα σκουπιδια, γιατι δεν καταλαβαν ποσο ΓΑΒΡΟΙ ειναι η γαβροικογενεια και εμπιστευτηκαν ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ για τεχνικο διευθυντη...Και ο Πατερας εβαλε την ντρομπροσυνη του να στηριζει τους υφισταμενους του στα καραβια πανω απο το καλο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ λες και το ποδοσφαιρο ειναι καραβι και οχι ΕΠΙΣΤΗΜΗ. 

Και δινουν δικαιωματα στους Γκοτζους να βγαινουν τωρα και να λενε οτι κανανε εγκληματα με τα λεφτα...Ποιος ο Γκοτζος που γιατι δεν μας λεει, αφου οταν μπαινεις ομιλους, και ταυτοχρονα βαζεις 25 εκατομμυρια για μεταγραφες, βγαινεις ισα βαρκα ισα πανια, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, που ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΟΜΙΛΟΥΣ αλλα το αφεντικο του εβαζε ΨΙΧΟΥΛΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ???

Δειτε επιλεγμενα στιγμιοτητα του Κοατες, απο αγωνες της ομαδας του στο Τσαμπιονς Λιγκ της Λατινικης Αμερικης το Κοπα Λιμπερταδορες...

19 χρονων παρακαλω...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου