ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ

ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ πάει σύννεφο...Σεπτέμβρης 2011...Εφημερίδα ΓΚΟΛ....29,5 η μαύρη τρύπα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ως το τέλος της χρονιάς...Διαβάζουμε λοιπόν ΣΗΜΕΡΑ, 3 μόλις μήνες μετά !!!

Ο Δημήτρης Γόντικας κατά την διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναθηναϊκού ανέφερε πως το έλλειμμα της ΠΑΕ μειώθηκε κατά 40% και η ΠΑΕ θα είναι βιώσιμη ως τον Φεβρουάριο.Ετσι, το άνοιγμα στα ταμεία του Παναθηναϊκού αγγίζουν τα 14 εκατομμύρια ευρώ και χωρίς να υπάρχουν έσοδα ως το Φεβρουάριο η ΠΑΕ μπορεί να τα βγάλει πέρα. «Μετά θα δούμε τι θα κάνουμε, είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά θα προσπαθήσουμε να βρούμε άκρη. Από εκεί και πέρα θα στείλουμε επιστολή στους μετόχους για να βοηθήσουν», ανέφερε ο πρόεδρος του τριφυλλιού.

Υπενθυμίζουμε πως το έλλειμμα ήταν στα 26 εκατομμύρια ευρώ, αλλά μειώθηκε κατά 12 εκατομμύρια ευρώ με διάφορους τρόπους.


Από 29,5 εκατομμύρια ευρώ (οι αισιόδοξες προβλέψεις γιατί ο γνωστός εκδότης υπάλληλος του μεγαλομετόχου μας έλεγε για 90,120,150,300 εκατομμυρια ευρώ έλλειμα), 14 εκατομμύρια ευρώ η μαύρη τρύπα!

Ποιός είσαι ρε Γόντικα? Ο ΧΟΥΝΤΙΝΙ???

Διαβάστε ΕΔΩ, ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ=ΨΕΜΜΑ, να δείτε για τί ΨΕΥΤΕΣ μιλάμε...

ΟΤΙ διαβάζετε στις ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ και τα ΣΑΪΤ δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!


ΥΓ. Ο ανακόλουθος Ανδρέας Βγενόπουλος, γιατί μίλησε ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΗΝΑ που βγήκε αυτό το δημοσίευμα απο τη Γκολ, για 15 εκατομμυρια ευρώ έλλειμα? Και ως δια μαγείας ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ μετά, μαθαίνουμε ότι με μαγικές ενέργειες του Δημήτρη Γόντικα, έφτασε η 'μάυρη τρύπα' στο ποσό που ...ο Βγενόπουλος ανέφερε τότε ότι ανέρχεται το έλλειμα...Βρίστε τον Βγενόπουλο ΠΡΟΒΑΤΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου