Ο ...ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ και οι ...ΠΑΝΘΗΡΕΣ

Σκόρπιες σκέψεις για το ματς με τα γατάκια...
...Άν ο Λέτο ήταν έγχρωμος θα άκουγε ρατσιστικά συνθήματα ναι ή οχι?
...Την μάνα του μιραλλάς την βρίζανε στο αντίστοιχο τους ματς με το γαβρο?
...Σε αυτό το ΣΑΪΤ, τι σας θυμίζει ο Chief Executive Officer και ο Chief Commercial Officer? 
...Γιατί όλως τυχαίως από το +5 και μετά, παίζεται τόσο αντιαθλητικά όλη η ομάδα και ειδικά ο Λέτο?
...Ο κανονισμός για το πότε βγαίνει κάρτα λέει 'όταν βγάλει αίμα' αυτός που δέχεται το φάουλ, ή μήπως όταν βγάζει όπλο αυτός που το κάνει και πυροβολεί τον αντίπαλο?
...Αν τυχόν χάσουμε τον Λέτο ή τον Κουίνσι ή τον Μαρίνο ή κάποιον άλλον από τραυματισμό ο Γόντικας θα πει πάλι το ίδιο? Ότι δηλαδή ο αντίπαλος είναι αξιόμαχος και έπαιξε καλά?

...Όταν έφυγε ο Ρούντολφ στο πρώτο τετατετ πόσοι από εσάς θυμιθίκατε τον Σισσέ? Το ξέρετε ότι όλο το τριετές συμβόλαιο του Τοτσέ + το συμβόλαιο του Ρούντολφ + το συμβόλαιο των Καραγκούνη και Πλεσσί μας κάνουν το συμβόλαιο του Σισσέ και τη φετινή δόση της μεταγραφής του? Γιατί έφυγε ο Σισσέ? Ποιούς μέσα από την ΠΑΕ ενοχλούσε η παρουσία του? 
...Ο Ζιλμπέρτο θα έμενε αν του πρόσφεραν όσα πρόσφεραν στον Βιτόλο?
...Αν αυτοί που έδιωξαν Σισσέ και Ζιλμπέρτο ήξεραν ότι ο Λέτο θα κάνει τις φετινές εμφανίσεις θα τον κρατούσαν το καλόκαιρι ναι ή οχι?
...Πως κάποιοι Παναθηναϊκοί περιμένουν καλή μπάλα από την ομάδα τους όταν κάθε αντίπαλος στην ελλάδα κλείνεται με 10 παίκτες πίσω από τη σέντρα, οι 6 από αυτοί στη μεγάλη περιοχή τους, και όταν το κλωτσίδι πάει σύννεφο και μένει ατιμώρητο?
...Ο Κωνσταντινέας όταν απολογήθικε στον προπονητή του πανιωνίου χτες ότι ο παίκτης του έκανε τρίτη φορά σκληρό φάουλ και έπρεπε να πάρει την κάρτα μήπως παραδέχτηκε ότι την χάρισε ήδη δύο φορές? Και όταν ξαναδούμε τις φάσεις σε πόσες άλλες περιπτώσεις των παικτών του Πανιωνίου την χάρισε? 


ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ !!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΒΡΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΩΤΣΑΝΕ ΑΒΕΡΤΑ ΜΕΝΩΝΤΑΣ ΑΤΙΜΩΡΙΤΟΙ...Η ομάδα βάση συνθηκών έχει κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ...Συνεχίζουμε χωρίς άγχος σε ένα ΣΤΗΜΕΝΟ πρωτάθλημα, με κρυφό ΟΝΕΙΡΟ την κατάκτηση του, και ΠΡΩΤΟ στόχο να ξεκουμπιστούν από την ομάδα οι ΕΝΤΟΣ ΓΑΒΡΟΙ, και να πάει η ομάδα σε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ που έχουν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΚΗ προσφορά τους και όχι σε ανύπαρκτους και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ τσάκες που θα μας καταντήσουν αεκακι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου