Αλαφούζος και Σισσέ.

Θα ξεκινησω απο τον Σισσε. Καβλα το ενδεχομενο επιστροφης του για πολλους λογους. Ας λενε οτι θελουν οι αρδ που συμπεριφερονται για χρονια στον Παναθηναικο κοσμο λες και τους πληρωνει καποιος για να μας στειλουν στο ψυχιατρειο. ΜΟΝΟ ΚΑΒΛΑ. Κανενα αρνητικο δεν υπαρχει. Θετικο επικοινωνιακα θετικο αγωνιστικα θετικο γιατι θα μπουκωσουν τα τουλουμποειδη (οι οποιοι σιγουρα τωρα που μιλαμε εχουν βαλει τα μεγαλα μεσα για να ΜΗΝ ερθει. Εδω εχουν κανει αλλα και αλλα οι σχιζοφρενεις σε αυτο θα κολλησουν?). ΕΚΤΙΜΗΣΗ : Ο Σισσε ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ. Μακαρι να κανω λαθος. Και θα προκειται για ενα ολεθριο επικοινωνικο σφαλμα της ΠΑΕ. Γιατι δεν μπορεις σε εναν ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΟΣΜΟ να κανεις τετοιο χουνερι. ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΚΡΥΦΟ και κανε το μπαμ. Με το που κλεισει να μαθευτει. Αν τυχον χαλασει (το πιθανοτερο, σιγουρο για μενα) τα πραγματα θα εχουν γινει χειροτερα απο οτι ειναι ΗΔΗ. ΥΓ. Ο Μπλανκο εμεινε ελευθερος απο τη Μοναχο 1860. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ. Μαζι με Σκονδρα, Βασιλακακη, Κυργιακο που μενουν ελευθεροι και κυνηθειτε για Γιαννιωτα, Κατιδη και Μητροπουλο της αεκ. Ο πρωτος με αστεια ρητρα, ο δευτερος με ελαχιστα λεφτα τα οποια η αεκ εχει αναγκη, ο τριτος του παναιτωλικου ο οποιος εχει ελαχιστες πιθανοτητες να ανεβει Σουπερ Λιγκ που σημαινει οτι θα τον ξεπουλησει με ελαχιστα χρηματα. Ετσι μαζι με Μαυρια Καπινο Χουχουμη Ζεκα Μαρινο Τριανταφυλλοπουλο Πιντο Βιτολο και με τρεις τεσσερις ακομα καλες προσθηκες θα ειμαστε πολυ καλυτεροι του χρονου. Και το σημαντικοτερο. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΛΑΝΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ή καποιον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ. Δεν ειναι πολλοι. Ειδικα που να ερχονται εδω. Για αυτο, ΟΛΛΑΝΔΟ !!Σωτηρια το Τσαμπιονς Λιγκ. Αν δεν ρισκαρεις λοιπον λιγα λεφτα ωστε ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ και βαλτωνεις μονο στους διωγμους, δεν θα το χτυπησεις ΠΟΤΕ και θα μεινεις να κινεισαι σε ενα καταστροφικο για τον Παναθηναικο φαυλο κυκλο.

Παμε στον Αλαφουζο. Αν διαβαστε τα προηγουμενα κειμενα θα δειτε εκτενεις αναφορες στα ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ. Με επιχειρηματα παντα, με κοινη λογικη και με μοναδικο κινητρο την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του Παναθηναικου. Επειδη ομως ο Αλαφουζος εκτος απο την ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ για τα ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ του δεχεται και ΕΞΩΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ (και οχι κριτικη) απο ΟΛΟΥΣ (εντος εχθρους, γαβρους, αρδ) νιωθω την αναγκη να γραψω ενα κειμενο ΜΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΤΟΥ για να βαζουμε τα πραγματα στη σωστη τους βαση και για να ειμαστε ΔΙΚΑΙΟΙ.  

1. Ο ανθρωπος ειναι ΑΓΝΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. 
ΑΠΟΔΕΙΞΗ.

2. Χρησιμοποιει ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Ασχετως αν αυτο εχει ουσια η οχι. ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. 

3. ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

4. ΚΑΤΑΛΑΒΕ τι εστι τουλουμπας και σια.

5. Συμπεριφερεται στη ΘΥΡΑ 13 που ΤΟΣΑ εχει τραβηξει τοσα χρονια για να ελευθερωσει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. 

6. Οταν το 2008 εμφανιστικαν αυτοι οι ΘΕΟΣΤΑΛΤΟΙ ανθρωποι να χτυπησουν τη γροθια στο τραπεζι εναντιον του ΚΩΛΟΣΟΓΟΥ που ΜΙΚΡΥΝΕ τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ και ΓΙΓΑΝΤΩΣΕ το γαβρο, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΩΝ. Παλι εκτεθικε δηλαδη ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. 

7. Η σταση του στο ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ Τσακα.

8. Οι παρεμβασεις του στα ΜΜΕ.

Ολα αυτα δεν αλλαζουν ΚΑΘΟΛΟΥ τα ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ και τα αρνητικα του, αλλα ενιωθα την υποχρεωση να τα πω.

Διορθωσε τα Αλαφουζε για να ειμαστε ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Και να κανεις πραξη αυτο που θες δηλαδη τη λαικη βαση. Οσο δεν τα διορθωνεις και ο Παναθηναικος βαλτωνει, ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ειμαστε. Γιατι οταν δεν υπαρχει το παραμικρο φως χανονται και ψυχραμιες και υπομονες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου