Ροστερ 2013-2014 (1)

Αν ισχυουν οσα γραφονται θα εχουμε ωραια πραγματα του χρονου. Οχι δεν θα παρουμε πρωταθλημα ετσι οπως ξεσκισε την ομαδα οικονομικα το σοι απο το 2010 και μετα και με διαιτησιες οπως οι περσινες αλλα τουλαχιστον θα βγαζει μια υγεια η ομαδα. Προπονητης ο Αναστασιου που ξεχωρα απο τα θεωρητικα θετικα του αφηνει καλες πρωτες εντυπωσεις με τους στοχους που εχει. Ο Μπαιραμι ειναι διεθνης Σουηδος. Ο Φαλκενμπεργκ θα κανει τη διαφορα αν ερθει. Το ιδιο και ο Ντελαπλας. (Αν αποκτηθουν οι δυο τελευταιοι θα εχουμε ευκολη και καλη πασα απο το κεντρο μετα απο πολλα χρονια). Ο Μορας (ο οποιος προερχεται και απο οικογενεια Παναθηναικων) με την εμπειρια του απο την Ιταλια θα βοηθησει πολυ. Ο Κοροβεσης ειναι ο αντιστοιχος νεος Σειταριδης. Παρομοιες εμφανισεις ειχε κανει τοτε και ο Γιουρκας με τα Γιαννενα και τον πηραμε. Μια αυτονοητη λυση σε μια θεση που ποναμε. Ο Σαρρης του Εργοτελη και αυτος ταλαντουχος και θηριο. Μονος γριφος ο Μπεργκ ο οποιος η θα βγαλει ματια η θα ειναι απογοητευση. Μεση κατασταση δεν υπαρχει. Αν δεν εχει θεματα τραυματισμων θα βοηθησει γιατι τις ικανοτητες τις εχει. Ας το προσεξουν ο Αναστασιου και ο Αλαφουζος και αν δεν ειναι σιγουροι ας κοιταξουν αλλου. Κοινο θετικο ολων αυτων ξεχωρα απο την ποιοτητα τους, η σωστη νοοτροπια τους. Κανεις τους δεν ειναι Κουινσι ή Σο. 

Καλες κινησεις θεωρητικα γινονται και στις αποχωρησεις. Ο Βιτολο αν δεχθει τη μειωση καλως να μεινει. Δεν αξιζει τα λεφτα που παιρνει. Ο Σο ειναι η του υψους η του βαθους. Ο Ολλανδος και ο Γαλλος που ακουγονται ειναι ΠΟΛΥ καλυτεροι και απο τους δυο. Για Κουινσι και Φορναρολι δεν υπαρχει συζητηση. Ο Βελασκεζ θα μπορουσε να δοκιμαστει ως καθαρος κοφτης. Γιατι ξερει μπαλα σε σχεση με τη θεση του και ως βασικος στην εθνικη του στην ηλικια που ειναι, ειναι ελπιδοφορος. ΕΓΚΛΗΜΑ η φυγη του Σισσοκο. Και ως ποιοτητα παικτη και ως μεταπωλητικη αξια. Για τον Καπινο, αν μεινει ο Καρνεζης μικρο το κακο. Δεν δινεις δανεικο ομως εναν παικτη τελη Μαιου οταν ξερεις πως μπορει να σκασει προταση για τον βασικο σου τερματοφυλακα ο οποιος εβγαλε ματια περισυ. Γιατι δεν θα μπορεις να πεις οχι, και τελικα απο εκει που ειχες εναν απο τους καλυτερους νεους τερματοφυλακες στην Ευρωπη πισω του, μενεις χωρις κανεναν για ...400 χιλιαρικα.

Συμπερασμα : Καρνεζης, Κοροβεσης, Μορας, Τριαντα, Σειταριδης, Ντελαπλας (Μητροπουλος), Φαλκενμπεργκ, Ζεκα, Μπαιραμι, Μπεργκ, Μαυριας. Στον παγκο Ταμπακης, Χουχουμης, Σαρρης, Ρισβανης, Σπυροπουλος, Λαγος, Καραγκουνης, Δωνης, Γιαννιτσανης, Ντινας, Φιγκεροα (ή ζητηστε απο τον Ροτσα να βρει εναν φθηνο πιτσιρικα λατινοαμερικανο).

Μια χαρα...

Και κλασσικα : Παρτε Γιαννιωτα και Μητροπουλο πριν πανε στο γαβρο. Και γενικα οτι Ελληνες θελουμε βιαστειτε. Οχι ΚΑΙ αυτοι στο γαβρο (ηδη εκλεισε Τζανακακη και Μπουχαλακη). Μεγαλο διαπραγματευτικο ατου το οτι σε εμας ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΔΑΝΕΙΚΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου