Δεν ηταν πυρηνικη φυσικη...




















...Ηταν δεδομενο οτι θα γινει. Δεν υπαρχει η παραμικρη διαθεση για αναλυσεις. Ποσο μαλλον για αναφορες στα εμετικα non-paper για τον Μολεδο και τον Λετο . Δυο λογια μονο για το πως φτιαχνεις ομαδα για πρωταθλημα πανευκολα. 

Προπονητης 


Ο Ουζουνιδης ειναι το λιγοτερο σοβαρος. Ο γυμναστης του ειναι τρομερος. Δεν το λεω εγω. Οι αριθμοι τους. Με ενα απλο γκουγκλαρισμα βρισκεις τα παντα. Εχουν γραφτει αρθρα για τη φοβερη δουλεια του Γιαγκου στον πανιωνιο. Για το θεμα προπονητη γενικα, παραπεμπω ΕΔΩ 


Τεχνικος διευθυντης


Τον Λυμπεροπουλο τον αγαπω αλλα ως τεχνικος διευθυντης εφυγε ως αποτυχημενος απο την αεκ. Ξανα χωρις πολλες αναλυσεις. 


Ροστερ


Η ομαδα θελει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τρεις ακομα παικτες τυπου Μπεργκ - Μολεδο. Εναν τερματοφυλακα, ενα αμυντικο χαφ και ενα δεκαρι. Αυτοι οι παικτες θα πρεπει να ερθουν ως εγνωσμενης αξιας, με γεματες συμμετοχες στις προηγουμενες ομαδες τους, με διαρκεια γιατι αυτοι θα ειναι που θα σηκωσουν την ομαδα στις πλατες τους στα 50 ματς της επομενης χρονιας στα οποια κυνηγας τη νικη ΚΑΙ ΣΤΑ 50, και αν ειναι δυνατο να εχουν σηκωσει τιτλο(υς). Οι υπολοιπες θεσεις πρεπει να καλυφθουν απο μεταγραφες τυπου Κουρμπελη, Μαυρια. 


Τερματοφυλακες : Βλαχοδημος, Μεταγραφη βασικου

Δεξια μπακ : Κουλιμπαλι, Μαρινακης
Αριστερα μπακ : Χουλτ, Μεταγραφη αναπληρωματικου
Στοπερ : Κουτρουμπης, Μολεδο, Ευαγγελου, Τελαντερ
Αμυντικα χαφ : Κουρμπελης, Ζεκα, Ρεις, Μεταγραφη βασικου
Δεξια χαφ : Βιγιαφανιεζ, Βλαχοδημος
Αριστερα χαφ : Μαυριας, Μπουμαλ
Δεκαρι : Εμποκου, Λετο
Επιθετικος : Μπεργκ, Μασα

Ο Μασα ειναι το απολυτο παραδειγμα παικτη που πρεπει να ειναι ο πρωτος αναπληρωματικος του διδυμου δεκαρι - επιθετικος. 4ος εκει ο Σεμπαστιαν φυσικα. 


Διοικηση 


Απλα δωσε τα κλειδια στο Μπαλτακο και διωξε τους εμπιστους σου κηφηνες και αχρηστους. 


Σε αυτη τη λεπτη κλωστη της διατηρητης τους υπαρχοντος ροστερ και της προθηκης τριων (οχι απαραιτητα) ακριβων παικτων (μπορουμε για παραδειγμα στο κεντρο να φερουμε πισω τον Σιμαο) κρεμεται το αν θα εχουμε καποιες πιθανοτητες για το πρωταθλημα ή οχι. Τα υπολοιπα με το κηφηναριο στις σουιτες της Λεωφορου και την επιστροφη στα μνημονια και τις πωλησεις νεων καπινο δωρο σε γαβρο καλυτερα πριν τα κανεις να σηκωθεις και να φυγεις, κι ας παμε πρωτοδικειο. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου