Henk Ten Cate...Η αποδόμηση ξεκινά...Ποιός είναι όμως ο Ολλανδός...

Ας διαβάσουμε πρώτα κάποιες τεκμηριωμένες απόψεις οπαδών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, που καμία σχέση δεν έχουν με ατεκμηρίωτες κριτικές ισσοπεδωτισμόυ, σήμα κατατεθέν του wannabe προπονητή - έρμαιο των δημοσιοκάφρων - μέσου φίλαθλου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ...Οι απόψεις είναι από σχόλια σε αθλητικά σαιτ...


henk ten kate o abalos gnwmes apo to ekswteriko:
SNEIDER:Δεν χρειάστηκε δεύτερη σκέψη. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πάνω από ένα δευτερόλεπτο. Ο Χενκ και ο Ζοσέ ως προσωπικότητες, ως άνθρωποι και ως προπονητές είναι εκπληκτικά ίδιοι. Νομίζω ότι ο Τεν Κάτε ταιριάζει στην Ίντερ. Είναι ο ιδανικός διάδοχος του Μουρίνιο για να συνεχίσει αυτή η ομάδα να έχει επιτυχίες. Στον έναν χρόνο που συνεργαστήκαμε στον Άγιαξ έγινα πιο επαγγελματίας. Θεωρώ ότι είναι δύο ίδιοι άνθρωποι. Ως προπονητές είναι συναισθηματικοί, απαιτητικοί και ξέρουν να αγγίζουν τους παίκτες. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι τεχνικά είναι τόσο δυνατοί που αναγκάζουν τους παίκτες να τους ακολουθούν τυφλά. Είμαι σίγουρος ότι ο Χενκ κάνει για την Ιντερ και μπορεί να την κουμαντάρει».





SNEIDER:Ο Τεν Κάτε ήταν πολύ σημαντικός για εμένα. Τον αξιολογώ πολύ ψηλά. Κάτι έβαλε και με βοήθησε να κάνω το επόμενο βήμα»

ERWTISI STON DAVIDS:What is Henk Ten Cate like?

DAVIDS:t's very refreshing to work for him. He has an eye for every detail and wants to play attractive football. He has a very expansive vision. He was maybe 25 per cent responsible for the way Barcelona played [when assistant to Frank Rijkaard]. Rijkaard was also responsible for 25 per cent and the players for the other 50 per cent. He had a really big influence on the team and he is a big personality.


CRUYFF:«Γνωρίζει άριστα τα μυστικά του ποδοσφαίρου και μπορεί να εμφυσήσει στους παίκτες του τη νοοτροπία του νικητή και του επιθετικού ποδοσφαίρου. Η τακτική στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι κομμάτι που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς επίσης και η προσαρμογή σε αυτήν του ταλέντου που διαθέτει ο κάθε ποδοσφαιριστής ξεχωριστά. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Τεν Κάτε».

ISPANOI DIMOSIOGRAFOI:Σύμφωνα με το θρύλο που πλανάται τα τελευταία χρόνια στη Βαρκελώνη, η μεγαλύτερη προσωπικότητα του ολλανδικού ποδοσφαίρου(TON CRUYFF ENNOOUN) είχε πει στους ιθύνοντες της ομάδας ότι ο Ράικαρντ για να πετύχει χρειάζεται οπωσδήποτε μία προσωπικότητα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερες γνώσεις γύρω από το ποδόσφαιρο και ως ο πλέον ιδανικός είχε αποφανθεί ότι είναι ο Χενκ Τεν Κάτε.

RYAN BABBEL:«Ο Τεν Κάτε σε μια προπόνηση ήρθε και μου είπε "σε πιστεύω". Και ήταν πολύ σημαντικό για εμένα και την συνέχεια της καριέρας μου»

RONALDINHO:«Είναι ένας πανέξυπνος προπονητής, αρκετά έμπειρος και έχει τον τρόπο να δίνει κίνητρο στους παίκτες του για να προσπαθούν, να τα δίνουν όλα μέσα στο γήπεδο και να βελτιώνονται συνεχώς
RONALDINHO:« Ξέρει πως να περάσει την νοοτροπία του και τις οδηγίες του στους παίκτες τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια του αγώνα. Είναι μεταδοτικός. Ως άνθρωπος είναι αρκετά φιλικός και ένας καλός φίλος για να μιλήσεις μαζί του

AGGLOI DIMOSIOGRAFOI GIA TERRY TEN KATE:Κεφάλι με κεφάλι είχαν έρθει σε μια προπόνηση της Τσέλσι. Τους χώρισαν πριν πέσουν οι πρώτες ψιλές. Αυτό ήταν. Μετά από εκείνο το επεισόδιο, όχι μόνο τα βρήκαν, αλλά διατηρούν μια εξαιρετική φιλία. Μάλιστα, ο διεθνής Άγγλος αμυντικός είχε στείλει sms στον Τεν Κάτε μετά την επιτυχία στο Μαδριγάλ με την Βιγιαρέαλ ευχόμενος να έρθουν αντιμέτωποι για να έχουν την ευκαιρία να τα ξαναπούν από κοντά. Παράλληλα, έχει εκφράσει σε ανύποπτο χρόνο την εκτίμηση και τον σεβασμό που έχει στον κόουτς του Παναθηναϊκού.

HUNTELAAR GIA TO OTI O AJAX POULISE TON TEN CATE STIN CHELSEA:Huntelaar: 'Vertrek Ten Cate niet ideaal
http://www.youtube.com/watch?v=bLAJP_NG65U&feature=fvsr

RAIKARD:«Του ζήτησα να με ακολουθήσει στη Βαρκελώνη γιατί ο χαρακτήρας του και ο δικός μου ταιριάζουν πολύ. Πήγαμε πολύ καλά μαζί, πανηγυρίσαμε τίτλους και δουλέψαμε με αλληλοεκτίμηση. Εκανε καταπληκτική δουλειά στην Μπαρτσελόνα και προσωπικά απόλαυσα τη συνεργασία μαζί του».

GIULLI:«Το πρόβλημα στην Μπαρτσελόνα όταν έφυγε ο Τεν Κάτε ήταν ότι μας έλειψαν οι παλιές καλές φωνές του, τις οποίες μας έβαζε όταν ένιωθε ότι το χρειαζόμασταν. Ηταν άγριος αλλά είχε τον τρόπο του κάθε φορά που μας φώναζε.


Μερικα σχόλια απο το English φόρουμ των οπαδών της Μπάρτσα μόλις ανακοινώθηκε οτι συμφώνησε με Αγιαξ..

by Carles Puyol on Sun May 07, 2006 6:59 pm
noooo. he is leaving it has been announced 5 mins ago. my mate who can speak dutch translated this to me

by Lemmiwinks on Sun May 07, 2006 7:01 pm
this isnt good for barca, good to see him the recognition, maybe a future barca manager in his own right. hopefully frank get the right man that he has as much trust in and shares the same ideas.

by Jordi on Sun May 07, 2006 7:11 pm
this is very bad and upsetting news

Really saddened by this news HTC was a huge part in the Barca jigsaw, and IMO no one can replace him.
But i wish him well with his new job, he certainly deserves to have a crack at being No 1.

by FCB-Mo on Thu May 11, 2006 9:42 pm
oh great. All of a sudden, ive lost all respect i had for Ajax. I hope they have a s*** season nxt year so ten Cate will quit and go back to where he belongs.... Barcelona

by Altona on Sat May 13, 2006 10:25 am
Ten Cate is a great coach. He suprised me in Holland and played with many teams EYE-CATCHING football. "Sexy football" speaking in Gullit-terms. It even suprised me more that he did exactly the same with Barca. Same style of play, same intentions, and same success. He is the genius behind the Barca-succeses over the past years.

by Dino on Thu Oct 04, 2007 1:17 pm
It is also said there that Henk has been the man behind Barcelona CL league success. Now I do agree but it`s funny how these things turn up now when we are doing good.

by Mythical Revolution on Mon Oct 08, 2007 6:30 pm
Well FR didn't have many ingenious tactics to begin with. So they probably were all Henk's which is even worse.

Απο το ίδιο σάιτ μερικα σχόλια όταν πήγε στην Τσέλσι

by BrasilForce1 on Sun Oct 28, 2007 4:25 pm
Chelsea look like they are playing better since Henk went there

by messi on Sun Nov 04, 2007 10:51 am
Yeah I noticed that too, they are playing very attractive football at the moment. Attractive football that produces success.

by Bardh on Mon Mar 24, 2008 2:58 pm
Get him back here as a coach.

by gazza on Thu May 29, 2008 5:07 pm
Why not he was the catalyst for all the good things we achieved in the last few years.
He knows the players and with a young inexperienced manager he is just the appointment Barca should be looking at in my opinion.

Και μερικά σχόλια πρίν έρθει σε μας οτα νσυζήταγε ακομα με μας..

by Il Pepe on Thu May 29, 2008 8:45 pm
getting him back could be our best transfer..

by markh1182 on Mon Jun 09, 2008 12:34 pm
set to take over at Panathinaikos........
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=728807
Don't know how much truth is in this and it's the first I've seen but good luck to him if it is.

by Bardh on Mon Jun 09, 2008 3:22 pm
It would be terrific to have him back but Laporta's arrogance can not comprehend that.

by Dino on Sun Jul 13, 2008 9:42 pm
Henk is in Panathinaikos now. I was out of the loop, only found about it today. GL to him. Who knows maybe we`ll see him back one day

http://filathloi.com/index.php?option=c ... =9&id=3870

ENAS ELLINAS P EKANE KARIERA STO EKSWTERIKO:Μαχλάς: «Ότι καλύτερο ο Τεν Κάτε»
MAHLAS:«Έχει γίνει πολύς ντόρος για τον συγκεκριμένο προπονητή. Τον είχα στην Ολλανδία και ήμουν πολύ χαρούμενος που συνεργάστηκα μαζί του. Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί. Έμαθα πολλά πράγματα. Εκείνη την χρονιά είχα βγει και πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη. Με εκείνον προπονητή.»
NOMIZW OTI AUTA EINAI ARKETA AN K IPARXOUN PARA POLLA AKOMA..www.uefa.com/uefa/keytopics/kind=256/newsid=882598.html

KAI OMWS I PODOSFAIRIKI OUGKANTA TO XEI VGALEI TO PORISMA...APLA GIA GELIA!!!!!!!!!!


άλλο σχόλιο...



Μετα το παιχνιδι με την σπαρτα το μυνημα δοθηκε πρεπει να φαγωθει ο τεν κατε...οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ-ειδικοι-προεδροι πεταξαν το τυρι και οι ΟΠΑΔΟΙ-προπονηταραδες-παντοξερολες-φυτα χωρις να το πολυσκεφτουν το βγαλαν το συμπερασμα ο τεν κατε αχρηστος..πρεπει να φυγει ο μυρωδιας...να φαγωθει..ετσι κι αλλιως δεν ειναι η 1η φορα που το κανουν αυτο οι ειδικοι-αμπαλοι ηρθε ο οσιμ θρυλος της γιουγκοσλαβιας και εναν απο τους μεγαλυτερους θεωρητικους του ποδοσφαιρου και εδω τον βγαλανε αλκοολικο και αχρηστο ηρθε ο κοβατς που πηρε 2 ευρωπαικα με τον αγιαξ και εδω τον βγαλανε ανικανο οπου με τις απαρχαιωμενες τακτικες του θα καταστρεψει τον παναθηναικο..ο τομισλαβ ιβιτς βγηκε αχρηστος σε 3 μηνες δεν εκανε σε μας αλλα εκανε στην πρωταθλητρια ευρωπης τοτε πορτο οπου πηρε ευρ. σουπερ καπ και πρωταθλημα..ΑΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ επειδη πηρε την σπαρτα και την εβγαλε εκτη (η οποια για μια δεκαπενταετια το ανωτερο που ειχε τερματισει ηταν 9..η οποια τελικα επεσε με προπονητη τον ...πρωτο...στην μπαρτσα ραικαρντ) και την πηγε τελικο κυπελου που εχασε απο την αιντχοβεν..ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ γιατι πηρε την βιτεσσε και την εβγαλε για πρωτη και μοναδικη φορα στην ιστορια της 3 με ρεκορ βαθμων και την καλυτερη επιθεση παιζωντας φανταστικο ποδοσφαιρο(δεν το λεω εγω οι ολλανδοι τα λενε) ΜΥΡΩΔΙΑΣ γιατι πηγε στην μτκ πηρε το κυπελλο και διεκδικησε μεχρι τελους το πρωταθλημα ΠΑΙΤΕΡΗΣ γιατι πηρε την μπρεντα και την εβγαλε ουεφα..ακομα και στον αγιαξ που το χρησιμοπουν σαν πιπιλα πηρε μια πολυ χειροτερη ομαδα απο την αιντχοβεν και εχασε το πρωταθλημα στην ισοβαθμια για 1 γκολ και πηρε το κυπελλο με αντιπαλο την αλκμααρ στον τελικο..οντως ειχε αποκλεισμους στην ευρωπη αλλα κανεις δεν αναφερει οτι το καλοκαιρι του διωξανε οτι καλυτερο ειχε ο αγιαξ σε ποδοσφαιριστες χωρις να του παρουν κανεναν(σναιντερ-ρεαλ μπαμπελ-λιβερπουλ)ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΟΣ γιατι μολις δοθηκε στην τσελσι βγηκε ο χουντελααρ και ειπε οτι εινα μεγαλο λαθος να τον αφησουν ειναι αμπαλος γιατι κατι αμπαλοι σαν το ροναλντινιο τον γκρααντ τον ραικαρντ τον τερρυ(παρολο που ειχαν τσακωθει αγρια στην προπονηση) τον μπαλακ τον πιζαρο τον αμπραμοβιτς τον μπαμπελ τον χουντελααρ τον νταβιτς εχουν πει τα καλυτερα κα τα κολακευτικοτερα σχολια γι αυτον..ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ τι να ξερουν οι μυρωδιαδες οι ολλανδοι οι οποιοι λενε οτι με τον τεν κατε ο χουντελααρ ειχε εκπληκτικη βελτιωση ,τι να ξερει ο μπουφος μπαμπελ που ειπε για τον τεν κατε μολις πηγε στην τσελσι "ειναι πολυ αυστηρος και οξυθυμος αλλα εξαιτιας του τεν κατε βελτιωσα την τεχνικη μου και εγινα καλυτερος επιθετικα..τι να μας πουν οι αμπαλοι οι ισπανοι που τον θεωρουν εναν απο τους βασικους λογους γαι το φορμαρισμα του ροναλντινιο που εκανε παπαδες εκεινη την διετια ΗΤΑΝ ΒΟΗΘΟΣ οντως ηταν ο βοηθος γα τον οποιο ο γκρααντ δηλωσε οτι στην τσελσι απορω γιατι λετε εμενα προπονητη ειμαστε 2 προπονητες ηταν βοηθος για τον οποιο λεγανε οι αγγλοι και ο αμπραμοβιτς οτι παιρνουν τεν κατε για να παιξει η τσελσι στην μετα μουρινιο εποχη επιτελους επιθετικα ..ηταν ο βοηθος που πολλοι στην ισπανια πινουν νερο στο ονομα του και τον θεωρουν βασικο υπευθυνο για το θεαμα που εδειξε η μπαρτσα και μολις εφυγε αυτος την πηρε η κατω βολτα οπως και τον ροναλντινιο..ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑΚΤΙΚΗ δεν εχει σημασια τι λενε οι τσουρουκαδες οι ολλανδοι οπου τον αναφερουν σαν μετρ κοουτσαρισματος και τακτικης οι αγγλοι που λεγαν οτι πηγε ουσιαστικα για θεματα τακτικης και να παιξουν επιτελους πιο επιθετικα ουτε φυσικα εκεινοι οι αμπαλοι οι ισπανοι...δυστηχως αυτη ειναι η ελλαδα..ποδοσφαιρικη μπανανια..
Ενας απο τους μεγαλυτερους καρκινους του παο ειναι μια μεριδα του κοσμου του αλλα μεταγραφες σε κοσμο δεν μπορουμε να κανουμε...
Υ.Γ.συγνωμη ρε μαγκες αν κουρασα ηταν το πρωτο μου ποστ και εχω τρελλαθει με αυτα που ακουγονται για τον τεν κατε τωρα τελευταια και ηθελα καπου να τα γραψω..

άλλο σχόλιο

λένε πολλοί δημοσιογράφοι και παλαίμαχοι την εξής ατάκα : όπου δούλεψε ως πρώτος απέτυχε...

πάμε να δούμε την ΑΛΗΘΕΙΑ.

ο Τεν Κατε δουλεψε σαν πρωτος προπονητης πριν ερθει εδω στις εξης ομαδες...

Σπαρτα Ροτερνταμ (1995-1997)
ομαδουλα που παλευε για τη σωτηρια της...(14η θεση την προηγουμενη χρονια)
6η θεση, τελικος κυπελλου

Βιτεσσε (1997-1998)
μικρομεσαια ομαδα 5η θεση την προηγουμενη χρονια...
την πηγε στην τριτη θεση, η καλυτερη στην ιστορια της ομαδας...
και εβγαλε και το μαχλα πρωτο σκορερ στην ευρωπη........

Ουερντιγκεν...(98-99)
απετυχε...ξεκινησε τραγικα η ομαδα με αλλο προπονητη, συνεχισε τραγικα με τεν κατε, και τελειωσε τραγικα παλι με αλλον με υποβιβασμο...
β γερμανιας ολα αυτα...

ΜΤΚ Ουγγαριας
99-00 κυπελλο...

Μπρεντα (2000-2003)
ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗ το 2000, 9η θεση στους 18, εχοντας την τριτη καλυτερη αμυνα στο πρωταθλημα
ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, 6η θεση
τριτη και τελευταια χρονια, 4η θεση και ευρωπη

εδω κανει το αλμα και τον πηγαινει στη μπαρτσελονα ο Κρουφ διπλα στον ραικαρντ που τα σαρωσαν ολα...

Αγιαξ...1 κυπελλο 2 σουπερ καπ σε 1 χρονο...

τσελσυ τελικος ΤΣΛ...

λένε πολλοί ότι ήταν ΒΟΗΘΟΣ...

ας δούμε τι έχουν πετύχει οι ...υποτιθέμενοι πρώτοι προπονητές, ΧΩΡΙΣ τον Τεν Κατε...
Αβρααμ Γκραντ : ρίχνει την Ουεστ Χαμ φέτος στην Αγγλία...
Φρανκ Ραικαρντ : έριξε τη Μπρεντα στην Ολλανδία, παταγώδης αποτυχία με τη Γαλατασαραι...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου