vs Malaga : Σκόρπιες Σκέψεις...

1. Σισσοκο. Η αλλη οψη της ατυχιας μας με τον Σεμπα. Παιχταρας.
2. Μια χαρα την εχει δεσει την ομαδα ο Φερειρα. Εχει πλανο και αμυντικα και επιθετικα. Το προβλημα υπαρχει στην ατομικη ποιοτητα καποιων παικτων. 
3. Με βαση την εντεκαδα μας και με την περσινη βαθμολογια του Ισπανικου πρωταθληματος ενα απολυτα φυσιολογικο αποτελεσμα. Τα ασπονδυλα που θα συγκρινουν με παλαιοτερες επιτυχιες μας σε προκριματικα (λες και εμεις τα ξεχναμε) να μας θυμησουν και ποτε ακριβως παιξαμε με ανωτερη Ισπανικη ομαδα σε προκριματικα. Τι καθομαι και ασχολουμε. Σκατα στο μυαλο.
4. Ο Σιμαο ειναι πολυ μεγαλη απωλεια. Συνηθισμενα τα βουνα απ τα χιονια. Αντι να παρει τον πουλο ο Λουκας, χανεται ο Σιμαο ως ελευθερος και ενω ζητουσε τα λεφτα του ΤΟΤΣΕ, και ανανεωνει ο Λουκας με λεφτα Λετο. 
5. Τα πλαγια μπακ πρεπει να ειναι ειτε καλοι αμυντικα ειτε καλοι επιθετικα και αναλογως να προσαρμοζει το παιχνιδι ο προπονητης. Εμεις εχουμε δυο πλαγια μπακ κακιστα και στους δυο τομεις. Πρεπει συντομα να εχουν την τυχη του Βασκου, οπως και ο ...
6. ...Τοτσε. Ο Κατσουρανης ειναι πολυ καλυτερος σε αυτη τη θεση. Ναι ο Κατσουρανης. Νισαφι πια με το κρεας. Βαλτο γαμω την Ισπανια σας.
7. Μαυριας. Αγχωμενος αλλα κανει μπαμ οτι θα βοηθησει πολυ φετος.
8. Βελασκεζ κακος αλλα ειναι 20 χρονων. Θελει υπομονη. Γενικα φετος. Το πρωταθλημα ειναι χαμενο απο το παρασκηνιο ετσι κι αλλιως. Στο μειων δυο ξεκιναμε και με Μωραλη προεδρο οποιος ελπιζει σε πρωταθλημα ειναι χαζοχαρουμενος απλα:)
9. Πιντο εννοειται οτι δεν κρινεται απο τις λανθασμενες πασες του το παιδι δεν εχει καθολου ρυθμο. Μου δινει την εντυπωση ενος σβελτου για το μεγαλο υψος του αμυντικου. 
10. Με Κουινσι και αργοτερα ΚΑΙ ΣΕΜΠΑ αλλη ομαδα εντελως. Μεταβατικη η χρονια, χτιζεται κατι καινουριο και υγιες παμε γερα με στηριξη σε χαρες και λυπες για φετος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου