Ο σύχρονος Κρόνος...

...εχει καταντησει ο Παναθηναικος. Για ποσα χρονια που φωναζαμε ολοι κατα της οικογενειας μια απο τις αιτιες ηταν που κατεστρεψε αυτες εστω τις τρεις καλες ομαδες που δημιουργησε στα 30 χρονια της. Μεχρι και φετος το καλοκαιρι συνεχιζεται η ιδια κακογουστη φαρσα. Εφυγαν ο 21χρονος Νινης ο 23χρονος Σιμαο ο Κατσουρανης και ο Κλευτον ως ελευθεροι. Κερασακι στην τουρτα, ο τραυματισμος απο λαθος χειρισμους και οχι απο ατυχια του Λετο τον οποιο θα στερηθει η ομαδα για ΔΥΟ σχεδον χρονια. Εχει να παιξει απο περισυ το Γεναρη, τη φετινη σεζον δεν θα παιξει καθολου οπως δηλωσε αρα συν την προετοιμασια του καλοκαιριου θα τον ξαναδουμε το Σεπτεμβρη του 13. Αν φυσικα δεν τον ξεπουλησουν και αυτον οπως εκαναν με Σισσε και τους προαναφερθεντες. 21 μηνες εκτος. Δυο τινα συμβαινουν. Ή ο Θεος ξερω γω μας κανει πλακα ή καποιοι μεσα στην ΠΑΕ λειτουργουν ηθελημενα ΚΑΤΑ των συμφεροντων του Παναθηναικου. Τα συμπερασματα δικα σας.


Καποια στιγμη λοιπον πρεπει να σταματησει η κακογουστη αυτη φαρσα. Το πρωτο βημα ειναι να γινει ο Παναθηναικος οπως ΠΡΕΠΕΙ, ετσι ωστε να θελουν να ΜΕΙΝΟΥΝ οι παικτες. Δηλωσε ο Αλαφουζος πως δεν μπορουμε λεει να στερησουμε απο τον Καρνεζη να παιξει σε ενα καλυτερο πρωταθλημα. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ. Ο Καρνεζης δεν παιζει σε ενα κακο πρωταθλημα. ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Το δευτερο ειναι να ανανεωσει ΤΩΡΑ ο Λετο ΧΩΡΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ και να παρει και το περιβραχιονιο του αρχηγου το καλοκαιρι. Το τριτο ειναι να ΜΗΝ πουληθουν ο Μαυριας (η αν τον πουλησεις μην τον πουλησεις με ενα και δυο εκ. Δεν μπορεις να φωναζεις οτι θες να σωσεις τον Παναθηναικο οικονομικα απο τη μια και απο την αλλη να αφηνεις ελευθερους παικτες που κοστιζουν 5εκ τουλαχιστον ο καθενας και να πουλας το Μαυρια με 1 και 2 οταν κοστιζει 5+ και θα κοστιζει καμια 10αρα αν μεινει δυο χρονια ακομα εδω) ο Ζεκα και ο Τριαντα και να αποκτηθει ο Σισσοκο. Το τεταρτο ειναι να πλαισιωθουν αυτοι οι παικτες με εναν εγκεφαλικο αμυντικο στη θεση του ανεγκεφαλου ενα σοβαρο σεντερ φορ και εναν μεσο κατα πρωτο λογο. Κατα δευτερο ενα αριστερο μπακ. Ειναι ευκαιρια τωρα με τον Ροτσα να φερουμε παικτες απο Λατινικη Αμερικη. Και καλους και φθηνους μπορει να βρει, και να τους εμπνευσει μπορει λογω εθνικοτητας και οχι μονο.

Ας αναλαβει η διοικηση του Παναθηναικου τις ευθυνες της. Με το να διαφημιζεις η να απειλεις με διαλυση αν δεν βαλει ο γαμημενος οικονομικα κοσμος της ομαδας λεφτα μονο χειροτερα τα κανεις τα πραγματα. Μπορεις η οχι? Αν ναι προχωρα. Βαλε λεφτα / Παρε ενα πρωταθλημα με οποιοδηποτε τροπο για να παρεις την 25αρα απο την ουεφα / Παρε δανειο (ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΩΣ) / ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. 3.000 ατομα εβαλαν πανω απο 150 ευρω. Αν εσυ δεν εχεις καταλαβει στο μαγικο σου μικροκοσμο τι ακριβως γινεται στην κοινωνια δεν σου φταιει ουτε ο κοσμος ουτε ο Παναθηναικος. Αν οχι κανε πραξη αυτα που ζηταει ο μοναδικος μετοχος που υποσχεθηκε επενδυση. Οχι ΚΑΙ παω κοντρα στο μοναδικο εμποδιο αυτου του μετοχου στο να επενδυσει ΚΑΙ δεν βαζω εγω ο ιδιος λεφτα. Οσο για σενα Βγενοπουλε βγες και μιλα επιτελους. Δεν θες το γηπεδο? ΠΕΣ ΤΟ. ΠΙΕΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Απο μονο του θα σταματησει το προτζεκτ?

Υγ. Σισσε κορυφη, Λετο - Μαυριας στα ακρα Νινης Ζεκα πισω τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου