Δεν υπάρχουν ημίμετρα.

Παμε αλλη μια τα ιδια και τα ιδια μπας και σε φωτησει ο Θεος ξερω γω... ή θα βαλεις χρηματα στην ομαδα, οχι πεταμενα οπως εκαναν τα "κοροιδα" και οι "εκκεντρικοι" της ΠΕΚ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ, χρηματα με σκοπο να τα παρεις πισω σε βαθος 5ετιας-10ετιας απο τις εξοδους στο Τσαμπιονς Λιγκ ή απο αλλα εσοδα, ή θα μας καταστρεψεις. Δεν υπαρχουν ημιμετρα εδω. Δεν υπαρχει μεση λυση. Ή θα φερεις σοβαρο προπονητη συν τους καλους Ελληνες που ειτε μενουν ελευθεροι ειτε κοστιζουν ελαχιστα και θα παλεψεις ταυτοχρονα το παρασκηνιο ενεργα και οχι παθητικα, ή θα συνεχισεις ως διοικηση να μην δινεις κινητρο στους παικτες, θα συνεχισεις ως διοικηση να φερνεις ανυπαρκτους προπονητες και παικτες και θα μας κανεις μικρη ομαδα χαντακωνοντας μας για μεγαλο χρονικο διαστημα μπαινοντας στο φαυλο κυκλο της μιζεριας επειδη δεν θα μπορουμε να εξυγιανθουμε οικονομικα. Και προσοχη. Οχι κανω μονο το ενα, λεω οτι προσπαθησα και βγαζω την ουρα μου απέξω. Βαλε λεφτα*** και φερε Νιομπλια/Φαμπρι/Ροτσα/Πεδρο Εμανουελ/Σκαζνι/κλπ προπονητη. ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ. ή βαλε λεφτα, φερε και προπονητη και ασε το παρασκηνιο να αλλωνιζει. ΠΑΛΙ ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ. Απλα αν κανεις το τελευταιο Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΗΞΕΙ, ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕΛΟΣ. 


Με το μπαχαλο που επικρατει, προπονητες χωρις διπλωμα, αστειες μεταγραφες, το παρασκηνιο να μας κανει πλακα, ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ? ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ? 

Τα χουμε ξαναπει. Κανε ενα στοιχειωδες πλανο. Φερε εναν προπονητη που να εχει ΛΟΓΙΚΗ να τον στηριξεις. Πχ αυτον.αυτον. Ή αυτον

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ παρε οτι καλυτερο απο την Ελληνικη αγορα. ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ δεν υπαρχει εκει μεσα να σου πει πως με τους Ντινες τους Κοντοεδες και τους Κορμπους θα μας κανεις πανιωνιο? 

Ενας προχειρος υπολογισμος.

Κυργιακος. 500.000. Μαζι με την εφορια 900.000
Παυλος Μητροπουλος. 300.000. Μαζι με την εφορια 500.000
Βασιλακακης. Το ιδιο. 500.000
Κατιδης. Με 500.000 θα μας τον στειλει με κορδελα η αεκ. 300.000 με εφορια 500.
Γιαννιωτας. 150.000 ρητρα. Δωστους οσα παραπανω θελουν ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΑΒΡΟ. Και ενα συμβολαιο σαν του Κατιδη.
Βασιλειου. Το ιδιο με το Γιαννιωτα. 

Οι υπολοιποι. (με εφορια)

Καρνεζης : 200.000
Σειταριδης : 350.000
Πιντο : 350.000
Βελασκεζ : 350.000
Χουχουμης : 100.000
Ζεκα : 400.000
Φουρλανος : 100.000
Μαυριας : 200.000
Μαρινος : 200.000
Καπινο : 200.000
Τριανταφυλλοπουλος : 200.000

Τα ποσα τα αναφερω για να καταλαβουμε πως προκειται για ΑΣΤΕΙΑ ΠΟΣΑ σε σχεση με τα εσοδα που μπορει να φερει ο Παναθηναικος κοσμος οταν του δωσεις οραμα. (για παραδειγμα τη χρονια του νταμπλ ηταν 9 εκατομμυρια ευρω ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ. Χωρις φανελες χορηγους που η μαζικη επιστροφη του προσελκυσε κλπ)

Μεχρι τωρα λοιπον εχεις προυπολογισμο 6 εκ. ευρω το χρονο ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΦΟΡΙΑ και 1.5εκ. ΤΟ ΠΟΛΥ για τις μεταγραφες Κατιδη Βασιλειου και Γιαννιωτα, για τις οποιες πληρωνεις υπεραξια για να τις σιγουρεψεις και για να μην ψαχνεις ξενους Φορναρολιδες. 

Να πω απλα πως αν πεις στον κοσμο πως παιρνω Γιαννιωτα Κατιδη Κυργιακο κλπ και του δειξεις οτι σαρωνεις την Ελληνικη αγορα, σε συνδιασμο με την προσληψη ενος προπονητη με περγαμηνες, θα αγκαλιασει την προσπαθεια και θα εχεις του χρονου 15.000 διαρκειας και αλλα τοσα μελη για πλακα (δηλαδη μεσο ορο 4.5 εκατομμυρια ευρω.)

Και ψαχνεις για αριστερο μπακ βασικο, δεκαρι βασικο, επιθετικο βασικο και αναπληρωματικο του Μαυρια για δεξια. Στελνεις τον Ροτσα ΤΩΡΑ στην Λατινικη Αμερικη να τους βρει. Για 2-3 παικτες θελουμε περιπου 1.5 εκ. για τα συμβολαια τους και αλλα τοσα για τις μεταγραφες. Πριν λιγα χρονια πηραμε με ΛΙΓΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ευρω τον Γκονζαλεζ. Η αεκ πηρε με ψιχουλα τον Μπλανκο και τον Σκοκο. Σε ΟΛΗ τη Λατινικη Αμερικη υπαρχουν καλοι παικτες με ψιχουλα. Με ρισκο παντα αν θα σου βγουν αλλα τουλαχιστον εχουν μια προοπτικη. Ο Γιαπωνεζος με τον Παναγιωτη Σπυροπουλο και τον Κορμπο τι προοπτικη εχουν?

Και αμα φερεις και 2-3 λατινους εκει να δεις ενθουσιασμο. 

Απο τα υπαρχοντα συμβολαια με βαση τον παραπανω συλλογισμο (ο οποιος ειναι ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ. ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ. ΑΠΛΑ, ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΤΣΙ) γλιτωνουμε τα συμβολαια του Μπουμσονγκ, του Βιτολο, του Σο, του Τοτσε του Μπαρμπαρουση του Βυντρα και του Κουινσι. 

***Με 8 εκ. προυπολογισμο συμβολαιων λοιπον και 3εκ, πανω κατω για μεταγραφες, εχεις ενα πληρες ροστερ γεματο νιατο, ταλεντο, μεταπωλητικη αξια και πολλες πιθανοτητες και δευτεροι να βγουμε αλλα και να περασουμε τα προκριματικα.

Με την προυποθεση φυσικα της προσληψης σοβαρου προπονητη.

Ενα παραδειγμα του τι σημαινει να προσπαθεις αλλα να μη διαλεγεις τον προπονητη που πρεπει και να τρως σφαλιαρες ειναι αυτο :  http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/366126-liberpoyl-adianoito

ή θα βαλεις λοιπον λεφτα ΤΩΡΑ με ΣΟΒΑΡΟ ΣΧΕΔΙΟ (με σκοπο ξαναλεω ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ), θα γινεις θεος στους ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ, και θα προχωρησει και οπως θες το πλανο της λαικης βασης, ή θα συνεχισεις να κανεις αλλοπροσαλες κινησεις αποθαρρυνοντας παικτες και κοσμο να δωσουν αυτο που μπορουν, θα επιλεγεις ανυπαρκτους προπονητες, θα κανεις μεταγραφες β εθνικης με μονο σκεπτικο οτι κοστιζουν 50 και 100 χιλιαδες ευρω, και θα οδηγεις τον Παναθηναικο σε ενα φαυλο κυκλο αποτυχιας, ΜΙΚΡΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ, δικαιωνοντας τους γκοτζους και το σοι στο οτι χωρις αυτους θα τελειωναμε και ποινικοποιωντας το απολυτα δικαιολογημενο συλαλλητηριο του 2008.

Εχεις παρει στις πλατες σου τον Παναθηναικο στο ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΟΥ. Στην επομενη μερα απο το σοι δηλαδη. ΠΡΑΞΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ. ΓΙΝΕ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΣΕΒΑΣΟΥ ΤΟ ΑΦΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου