Για κάποιους ο Παναθηναϊκός...

...ειναι η ιδια τους η ζωη. Γι'αυτο ΣΥΝΕΛΘΕ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ. Ειναι καποια πραγματα τα οποια δεν μπορεις να τα καταλαβεις επειδη δεν ξερεις το χωρο, τα οποια ομως ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ την πληρη αποτυχια της ομαδας.

1. Φαμπρι : Ο προπονητης που ο Βαρελα σου εφερε, ξεχωρα απο το παμφτωχο ετσι κι αλλιως βιογραφικο του ειναι ο πρωην προπονητης της νυν ομαδας του Αλκαραθ του Αρη. Μια συμπτωση που λεει πολλα. Ειχαμε πει εδω σε προηγουμενο κειμενο την εξης φραση : προπονητης απο τα αζητητα της Ισπανιας σαν αυτους τους ανυπαρκτους που εφερνε ο αρουλης κατα καιρους. Λοιπον μπορει εσυ να νομιζεις πως επειδη ειναι Ισπανος ή επειδη ειχε μια επιτυχια στη Β Ισπανιας ή επειδη στον προτεινε ο Βαρελα που εμπιστευεσαι, ή επειδη απλα ειναι προπονητης οπως λεμε καμεραμαν, ηχοληπτης κλπ, πως κανει για τον Παναθηναικο. Εισαι λαθος. Ο προπονητης δεν ειναι αναπληρωματικο δεξι μπακ και ο Παναθηναικος δεν ειναι Γραναδα. Ο προπονητης ειναι το Α και το Ω σε μια ομαδα και επειδη ακριβως ο Παναθηναικος ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ως συλλογος πρεπει σε αυτη τη θεση να εχει καποιον σπουδαιο. ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. Επισης επειδη δεν ειμαι ακριβως σιγουρος τι ακριβως εχεις στο μυαλο σου για τον Παναθηναικο, μια απλη αναφορα στο οτι ο Αρης μπροστα του ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ. Και ειναι ΝΤΡΟΠΗ η οποιαδηποτε επιλογη παικτων η προπονητων παρομοιας κλασης και τιμης με αυτους που επιλεγει ο Αρης.

2. Εσπαρθα : Το ιδιο ισχυει για τον Ηρακλη. Πηραμε παικτη ο οποιος μεχρι χθες παρουσιαζοταν ως στοχος του ΗΡΑΚΛΗ. ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ. Κατι παρομοιο ειχε γινει και με τον Τοτσε που τοτε ηταν στοχος του Παναιτωλικου. Εσυ μπορει να θεωρεις τον Τοτσε καλο παικτη (το εχεις δηλωσει), μαθε λοιπον γιατι δεν το ξερεις ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΙΟΥΣ ΠΟΥ ΧΕΙΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΕΙ, πως τη φανελα ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ, τη φανελα του ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ειναι ΝΤΡΟΠΗ να τη φοραει αυτο το ΧΤΙΚΙΟ που λεγεται Τοτσε. Καλο παιδι, συμπαθης, δινει τα παντα, εδω ομως δεν ειμαστε Εκκλησια. Το ιδιο ισχυει και για τον νεο αριστερο χαφ της ομαδας. Στοχος του ΗΡΑΚΛΗ ειναι ΝΤΡΟΠΗ την επομενη μερα να γινεται παικτης του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. Επιλογη του προπονητη θα πεις. Επιλογη του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ προπονητη που εφερες ειναι η αληθεια. 

3. Θανασης Ντινας. Το παιδι ειναι 23 χρονων, παιζει σε μια απο τις τελευταιες ομαδες της Β ΕΘΝΙΚΗΣ και δεν εχει παιξει σε καμια απο τις μικρες εθνικες. Δε λεω, μπορει να βγει και μακαρι, και σε εναν κανονικο σχεδιασμο για το καλοκαιρι θα μπορουσε να καλυψει τη θεση του αναπληρωματικου του Μαυρια. Ειναι προκληση ομως το βιογραφικο του. Και ειναι προκληση και σε σχεση με τις υπολοιπες κινησεις. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.

4. Νικι Κουιπερ. Διαβαζουμε οτι επαθε ριξη χιαστων και οταν επανηλθε ξαναεπαθε στο ιδιο ποδι. Σε μεγαλη υποληψη εχετε τον Παναθηναικο και ο Βαρελα και εσυ. Μακαρι το παιδι να ειναι καλα. Προσευχες. Μονο αυτο μας εχει μεινει.

5. ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ. Η ομαδα εχει να δωσει ακομα 10 ματς και ολα τα ντερμπυ εκτος. Στα πλευοφ φυσικα και δεν θα βγει. Φαινεται οτι το γνωριζετε και εσεις εκει στην ΠΑΕ και με αυτη τη λογικη αφηνετε το ροστερ με εναν επιθετικο για το υπολοιπο της σεζον. Γιατι αποκλειεται το ενδεχομενο ο Παναθηναικος εκτος απο τα 10 αυτα ματς να δωσει και αλλα εξι, ΟΛΑ ΝΤΕΡΜΠΥ και μαλιστα κρισιμα γιατι η ουεφα ειναι και η μονη πηγη χρηματοδοτησης μας. Αφου το αποκλειετε λοιπον να δουμε το καλοκαιρι που ακριως θα βρειτε αυτα τα 2-4-6 εως 15+ εκατομμυρια που ειναι τα μπονους της ουεφα για τα πρωταθληματα της. Δεν προλαβατε λεει με τον Μπουντ. ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΑΤΕ?

6. ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΛΕΤΟ. Στο ντουκου περασε το θεμα με το διαβατηριο. Δεν το διαψευσατε αρα ισχυει. Θα μπορουσε καποιος να πει πως ο παικτης δε φερθηκε καλα αφου δεν ενημερωσε. Ποιους να ενημερωσει ρε παιδια? Αυτους που του λενε σου διακοπτουμε το συμβολαιο ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ? Που αλλου εχει γινει αυτο στο παρελθον? Να κοβεις το συμβολαιο ενος παικτη επειδη ειναι τραυματιας? ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕ? ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΑΠΕΙΡΟ ΚΛΩΤΣΙΔΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΡΟΠΟ. Ενος παικτη που εχει 80% πιθανοτητες οπως λενε οι γιατροι να γυρισει οπως ηταν, ο οποιος παικτης ειναι ενα συμβολο για τον Παναθηναικο και τους οπαδους του, κραχτης για τα μικρα παιδακια να γινονται Παναθηναικοι και εχει και μεταπωλητικη αξια? Τι ακριβως καναμε με τον Λετο? Ο παικτης ειχε λαμβανειν 700χιλ για φετος και αλλα 1.4 για του χρονου. Θα μας στοιχιζε δηλαδη 2 εκατομμυρια σιγουρα ΑΛΛΑ θα ειχε την προοπτικη να μεινει και ειτε να βοηθησει να βγουμε σε καποιο πρωταθλημα ευρωπης ειτε αν η συμπεριφορα της διοικησης ηταν καλη απεναντι του να γουσταρε, να ανανεωνε και να ειχαμε και κερδος σε τυχον πωληση του. Μην ξεχναμε πως προκειται για εναν παικτη τεραστιας κλασης. Του δωσαμε λοιπον ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ, εχασε ο Παναθηναικος καθε ελπιδα βοηθειας του, εχασε καθε μεταπωλητικη του αξια, εχασαν τα παιδακια το ειδωλο τους, και θα βλεπουμε στη θεση του τον ΕΣΠΑΡΘΑ. Και η δικαιολογια για την αμεση διακοπη του συμβολαιο του? ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΙ ΘΕΣΗ ΞΕΝΟΥ. Και ποιανου τη θεση τρωει? ΤΟΥ ΓΙΑΠΩΝΕΖΟΥ ΚΑΖΙΓΙΑΜΑ. Και τελικα τι μεγαλο ΣΟΚ. ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΞΕΝΟΥ. Και προκειται για μια τοσο ΑΧΡΗΣΤΗ ΠΑΕ, που θα το δειτε δεν υπαρχουν 80% πιθανοτητες να γυρισει υγιης. 101% ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΡΙΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΒΡΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΔΙΚΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ. Που θελετε και 40.000 μελη........

7. Ανακογλου. Χασαμε τον Ανακογλου απο το αεκακι. Εδω δε σηκωνει περαιτερω σχολια νομιζω. ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΓΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ.

Συμπερασμα : Το προβλημα ΔΕΝ ειναι τοσο οι ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ σε ολη τη διαρκεια της περιοδου με αποκορυφωμα τη μεταγραφικη περιοδο του Ιανουαριου. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Θα σου φαινεται ακριβος ο Βασιλακακης και θα κυνηγας τον Κορμπο. Προσοχη δε θα σου φαινεται ακριβος ο ΣΙΣΣΕ Η Ο ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΣΙΛΒΑ. ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ. ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΑΚΡΙΒΟΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. 

Και ετσι? ΧΑΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ, ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ? ΕΡΧΕΤΑΙ Η "ΔΙΚΑΙΩΣΗ" ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΟΥΤΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ. ΟΥΤΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ. 

ΛΟΙΠΟΝ ΣΕΒΑΣΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ. ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΣΟΥ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ. ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ. ΣΥΝΕΛΘΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΑΣ.

ΚΑΝΕ (ΚΑΤΙ ΣΑΝ) ΑΥΤΟ : http://glorydayzz.blogspot.gr/2013/01/blog-post_29.html

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

ΥΓ. Ο Ανακογλου με ποιον διαπραγματευτικε τη μεταγραφη του και εφυγε σκασμενος απο τα γραφεια της ΠΑΕ για να παει να υπογραψει τελικα στο ΑΕΚΑΚΙ?

Με τον Παναγοπουλο? Ε ΡΕ ΤΖΙΓΓΕΡΙΛΑ.

ΥΓ2. Μην ξεχασουμε και τον Παναγιωτη Σπυροπουλο.
Εξι μηνες στην Α εθνικη (μεχρι περισυ στη Γ ΕΘΝΙΚΗ) χαιλαιτ του?
ΑΥΤΟ : http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=B2TQcAJDCok#t=34s

ΟΥΤΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου