ΗΛΙΘΙΕ...

Ετοιμη ομαδα παρελαβες και την ξεσκισες σε ενα καλοκαιρι μεσα.  Αφησατε τον Σιμαο ελευθερο που θελει 3-4 Βιτολο και 2 Σο (γελαω με οσους αποθεωνουν τον 27χρονο παιχταρα απο την ακαδεμικα) στην καθησια του. Παικτης στην καλυτερη του ηλικια που ειχε αγαπησει το Τριφυλλι. Αφησατε τον Λεταρο ελευθερο. Το Α και το Ω της ομαδας. Το ειδωλο μικρων και μεγαλων. Και ενταξει λογω του τραυματισμου θα τον στερουμασταν φετος. Για ποιο λογο ομως δεν τιμωρηθικαν κανεις απο το ιατρικο τιμ? Και για ποιο λογο να τον στερηθουμε και του χρονου? Και για ποιο λογο να εχεις δωσει την ευκαιρια στο γαβρο να παρει τον καλυτερο μας παικτη και παγκοσμιας κλασης γενικα με μηδεν ευρω αν το θελησει? Αφησατε το Σωτηρακη ελευθερο. Στα 21 του. Που θα ηταν τρομερη προσθηκη στην ηδη πολυ καλη περσινη ομαδα. Αφησατε τον Κατσουρανη τον ηγετη του κεντρου μας και κανατε δωρακι στον Σαβιδη τον οποιο γλυφατε προχτες λες και θα κατσει να ασχοληθει μαζι σας...Λες και ο Σαββιδης προτιμαει το σταρατο πρωταθλημα απο ...την 20αρα απο το Τσαμπιονς Λιγκ. ΖΩΟ. Αφησατε τον Κλευτον ελευθερο, παικτη κλειδι στις περσινες φοβερες μας εμφανισεις. Ο Κουινσι βολοδερνει με αδειες και θα στερηθουμε τα καλα του γιατι διωξατε τον μοναδικο προπονητη που μπορουσε να τον κουμανταρει. Αφησατε τον Φερειρα ΕΡΜΑΙΟ στο ροστερ ΕΚΤΡΩΜΑ που φτιαξατε απο το καλοκαιρι. Και μοιραια τον διωξατε και αυτον. Ομαδαρα με τα ψεμματα ειχαμε περισυ, ομαδαρα αποσταγμενη απο τα λεφτα και τις επιλογες των πολυμετοχικων. Τι χρειαζοταν να κανεις? Να τους κρατησεις και να κανεις φθηνες προσθηκες μονο. Θεσεις θα συμπληρωναν υπαρχοντες παικτες που για διαφορους λογους δεν επαιζαν περισυ. Μαυριας, Τριανταφυλλοπουλος Γιουρκας, Νινης και γιατι οχι και ο Λαζαρος. Ποιος μου λεει εμενα οτι δε θα εβγαζε ματια με αλλους συμπαικτες? Χαιρω πολυ οταν αξιολογειται ως ο ηγετης της ομαδας δεν μπορει. 

ΤΙ ΣΟΥ ΕΜΕΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ? ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΙΧΕΣ, ΡΟΣΤΕΡ ΕΙΧΕΣ. 

Τι εκανες τελικα? Μια ομαδα ΕΚΤΡΩΜΑ που οι μονοι παικτες που αξιζουν ειναι δυο-τρεις των ακαδημιων, ο Ζεκα και ο δανεικος Σισσοκο (Γελαω φυσικα στο ενδεχομενο αποκτησης του).

ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ.

Και μια πιατσα του ποδοσφαιρου που ΔΑΚΡΥΖΕΙ απο τα γελια με την παρτη ΣΟΥ και μοιραια ΜΑΣ.

Και το χειροτερο απο ολα? Πως ακριβως θα ξαναφερεις την ομαδα στο επιπεδο που ηταν? Ετσι ωστε μεσω αυτης να λυθουν τα υπολοιπα? Με τα μνημονια και με το να "σβησεις" το χρεος της ομαδας με τα καποια ψοροεκατομμυρια που θα εχει κερδος η παε καθε χρονο για ποσα χρονια, ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ?

Δεν εχω λογια, ΗΛΙΘΙΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου