Τέλος Σεζόν (2013)

***Δεν θα αναφερθω στον απολογισμο. Γραμμενα ειναι ολα σε προηγουμενα κειμενα και μαλιστα ΠΡΙΝ γινουν. Αλλωστε τα λεει ολα η βαθμολογια. Πεντε μολις βαθμους απο τον αρη. 

***Προσωπικα συμφωνω με την προσληψη του Αναστασιου. Ναι ειναι πειραμα, ναι ειναι ρισκο αλλα μπροστα σε καποιον νεο Φαμπρι χιλιες φορες ο Αναστασιου. Φοβηθηκε το ματι μας με την επιλογη Φαμπρι. Στο χερι του ειναι να εκμεταλευτει αυτα που εμαθε απο τον Τεν Κατε, φιλοδοξος ειναι, σοβαρος ειναι και εχει γαλουχηθει σε μια σχολη που ειναι η ιδανικη ως φιλοσοφια για τον Παναθηναικο. Και με πολλες παραστασεις πρωταθλητισμου (Παναθηναικος, Αγιαξ, Αντερλεχτ). Μετρημενα κουκια ειναι αλλωστε η φαση με το μπατζετ του Αλαφουζου. Η θα πας στον Αναστασιου, ή θα πας στον Χριστοπουλο. Μετα πας σε στυλ Φαμπρι που θα ειναι καταστροφη. Χιλιες φορες λοιπον ενας Ελληνας που ξερει που ερχεται και τι γινεται εδω. 

***Καρνεζης, Καπινος, Σειταριδης, Σπυροπουλος, Τριανταφυλλοπουλος, Πιντο, Μαρινος, Σο, Ζεκα, Μαυριας, Χουχουμης, Ντινας, Σισσοκο, Φιγκεροα ειναι μια υποφερτη (με βαση παντα τις απαιτησεις αλαφουζου/τροικας/οικονομικης μας καταστασης και οχι του Παναθηναικου) βαση για του χρονου. Ειδικα ο Καρνεζης ο Ζεκα ο Μαυριας και ο Σισσοκο ειναι αναντικαταστατοι. Δεν βρισκεις παικτες με τα στοιχεια τους με το μπατζετ που θα εχουμε. ΝΗΣΑΦΙ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ (Κατσουρανης, Λετο, Κλευτον, Νινης). ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ. Η ομαδα ΚΑΙΓΕΤΑΙ λοιπον για : ενα αριστερο μπακ, ενα στοπερ, ενα αμυντικο χαφ, ενα 10αρι, ενα εξτρεμ και ενα φορ. ΚΑΙΓΕΤΑΙ για αυτους, χρειαζεται παραπανω για βαθος στο ροστερ.

***Παρε τον Παυλο Μητροπουλο (ο ιδανικος αντιΒιτολο. Ιδιο στυλ παικτες. Πολυ τρεξιμο. Ελληνας. Μικρος. Ξερει που ερχεται. Δεν θελει προσαρμογη.) απο τον παναιτωλικο τωρα που επεσε η αεκ. Κοιτα και για Κατιδη  (ο οποιος θα βοηθηθει πολυ απο τυχον επιστροφη Καραγκουνη) και Φουντα. Παμφθηνες προσθηκες με ταλεντο και μεταπωλητικη αξια. Παρε τον Μανταλο της ξανθης. Παρε το Γιαννιωτα. Παρε ενα στοπερ ενα σεντερ φορ και ενα δεκαρι σε φαση Φιγκεροα/Παμπλο Γκαρσια να τραβηξουν την ομαδα. Απαραιτητη προυποθεση να μην εχουν ευπαθεια τραυματισμων οπως εχει ο Φιγκεροα. Αυτοι θα τραβηξουν την ομαδα. Δεν πρεπει να ρισκαρεις. Τον αρχηγο δεν τολμαω να τον αναφερω, θα ημουν χαζος να το κανω. Ο Σισσε θελει ΕΥΡΩ για να ερθει οχι ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ. Αλλα ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ? ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΓΑΒΡΟ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΦΟΡΝΑΡΟΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΣΠΑΡΘΕΣ? ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ. ΚΑΙ ΨΑΞΟΥ ΜΕΣΩ ΡΟΤΣΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΗ ΤΡΙΑΔΑ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ (ΣΤΟΠΕΡ, 10ΑΡΙ, ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ) ΣΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΦΕΡΤΗ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΗ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ. ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΟΣΟ ΘΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.  ΔΕ ΖΗΤΑΜΕ ΣΙΣΣΕ. ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ. ΤΙ Β ΕΘΝΙΚΗ, ΤΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου