Κοροβέσης και άλλα...

***Αναρωτιεμαι τι προταση εκανε ο νταμπιζας στον Κοροβεση ωστε αυτος να διαλεξει τελικα τα ...γιαννενα απο ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Κλικαδορε κωλογαβρε ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.
***νταμπιζα αν ειχες αρχιδια, ξεχωρα απο το αυτονοητο που ανεφεραν τα παιδια στην εκπομπη στο ραδιοφωνο της 13 με τον Αλαφουζο, οτι δηλαδη βλεποντας τις αντιδρασεις στο προσωπο σου θα ειχες παραιτηθει, δεν θα εβγαινες να κανεις τις δηλωσεις που εκανες. Δεν θα ελεγες πολλα. Θα εβγαζες απλα μια ανακοινωση, αφηνοντας υποννοουμενα οτι καταλαβαινεις για ποιο λογο αντιδραμε (οχι δηλαδη απλα γιατι επαιξες στον "αιωνιο αντιπαλο" οπως και ειπες παιζοντας το κινεζος και απο πανω) και θα μας ζητουσες να κανουμε υπομονη μαζι σου. Επειτα θα εκανες πραξη αυτα που πρεπει. Πρωτη πραξη? Θα επειθες τον Κοροβεση.
***Θετικο που μενει ο Χριστοπουλος στα Γιαννενα και που στον παοκ ψαχνουν για ξενο προπονητη. Αν δε βγει ο Αναστασιου ειναι η ιδανικη επομενη λυση (με τα ποσα που παιζουμε) στο πολυ δυσκολο εγχειρημα ευρεσης προπονητη. Και αποκλειεται να ειναι φουσκα αυτο που πετυχε και θα φανει και την επομενη χρονια. Ενας προπονητης που εβγαλε τα γιαννενα Ευρωπη, με σφιχτη αμυνα και πολυ καλη επιθετικη λειτουργια, εχοντας μαλιστα περιορισμο στις μεταγραφες το καλοκαιρι λογω του οτι δεν πηραν αδεια. Και δεν ειναι τυχαιο που ειναι ο πρωτος Ελληνας προπονητης στην ιστορια αν δεν κανω λαθος που εχει προταση απο το εξωτερικο. Εβγαλε επισης παικτες οπως ο Κοροβεσης και ο Οικονομου. Παικτες που ο ιδιος ηξερε απο τις ακαδημιες που δουλευε τοσα χρονια (τις δικες μας, του γαβρου, του πανιωνιου).
***Θεωρητικα οπως ξαναειπαμε, με βαση οσα γραφονται δηλαδη ο σχεδιασμος ειναι ο ιδανικος. Αυτο που μενει να γινει ειναι να γινει και πραξη. Θεωρητικα λοιπον : Εχουμε μεινει μονο με τον Τριανταφυλλοπουλο στα στοπερ. Σαρρης, Κουτρουμπης και ο εμπειρος Μορας ειναι ιδανικες επιλογες. Εχουμε Σειταριδη, Σπυροπουλο δεξια και Χουχουμη αριστερα. Ψαχνουμε αριστερο μπακ. Ιδανικη επιλογη ηταν ο Κοροβεσης. Απ οτι φαινεται χαλαει. ΚΑΚΩΣ. (επι της ευκαιριας, ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ. Δεν το αναλυω περισσοτερο απο σεβασμο στη δεδομενη προσφορα τους. Ο Παναθηναικος ομως δεν ειναι κατι που βαζεις χρηματα οποτε θες εσυ. Οι ιδιοι το λεγανε καποτε. Και ειδικα οταν προκειται για λιγες χιλιαδες ευρω, η Γηπελ γινεται απο σοβαροτατο θεμα (οπως και ειναι) ΑΣΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ). Στο κεντρο. Καλως για μενα φευγουν και ο Βιτολο και ο Σο. ΑΡΚΕΙ να ερθουν ο Ντελαπλας και ο Φαλκενμπεργκ. Ιδανικοι για παγκο εδω θα ηταν ο Μητροπουλος και ο Μανταλος. Δωνης ο τελευταιος που λενε οτι τον πιστευει ο Αναστασιου. Μπαιραμι, Μπεργκ (κραταμε πισινη για το αν ειναι υγιης. Ο Αναστασιου εδω εχει ευθυνη μιας και του δινουμε μεγαλο μερος του μπατζετ) και Μαυριας θεωρητικα ειναι ιδανικοι. Αμα παιρναμε και το Γιαννιωτα και τον μικρο του Αγιαξ που μαλλον χανεται για 280.000 ευρω (ξανα, ΝΤΡΟΠΗ στους μετοχους) θα ειχαμε και ιδανικους βασικους και ιδανικο βαθος.
***Ο Φονσεκα που ειχαμε πει στο μπλογκ, ειναι ο νεος προπονητης της Πορτο........
***Θεωρητικα παλι πολυ ωραια αυτα που ειπε ο Αλαφουζος για τη Λεωφορο. Τα ακουω και τα ξανακουω και ανοιγει η ψυχη μου στην ιδεα να γινουν πραξη.
Ακουστε εδω.

Μιλαω για την προσθετες εξεδρες 4.000 θεσεων συνολικα στις δυο ευθειες, και για το μεταλλικο πλεγμα γυρω απο τη Λεωφορο σε φαση Αλιανζ Αρινα. Γυρω στα 2 εκατομμυρια στοιχιζει το πρωτο και καπου στο 1 το δευτερο. Ποσο κριμα ειναι που με τοσα λιγα λεφτα μπορουμε να κανουμε τοσα πολλα. Μακαρι να μπορουσα να πω με σιγουρια οτι θα γραφτουν 100.000 Παναθηναικοι στη Συμμαχια ωστε να τα κανουμε μονοι μας. Δεν το βλεπω και παλι. 
***Ειπε στην εκπομπη οτι θα δωσει 500 διαρκειας VIP με τιμη 10.000 ευρω. Πολυ εξυπνη κινηση. Ο ανθρωπος παρα τα εγκληματα του φετος, εχει βγει μπροστα να τα βαζει με το χοντρο, να τρωει μολοτοφ στην ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ και να του βριζουν τη μανα οι παγουραδες και αλλοι κωλοβλαχοι χρησιμοι ηλιθιοι οπαδοι της πουτσας. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΛΕΦΤΑΔΕΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου