Προετοιμασια - Μελη

Ξεκιναει λοιπον σημερα η προετοιμασια του Παναθηναικου και διαβαζοντας το υπαρχον ροστερ και εχοντας κατα νου την οικονομικη κατασταση της ομαδας δεν μπορεις παρα να θυμηθεις το αεκακι... Εχουμε λοιπον : Ζεκα, Μπαϊράμι, Αναγνωστόπουλος, Αναστασόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιαννιτσάνης, Δώνης, Καρνέζης, Κουσίδης, Λαγός, Μαυρίας, Μουζακίτης, Ντίνας, Ρισβάνης, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Σταματάκης, Ταμπάκης, Χουχούμης, Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης. 

Απο αυτους παικτες πρωτης γραμμης ειναι οι : Μπαιραμι, Καρνεζης, Μαυριας, Σειταριδης, Τριανταφυλλοπουλος, Ζεκα. ΕΞΙ ΠΑΙΚΤΕΣ. ΕΞΙ. Με πολλες επιφυλαξεις ειναι ο Λαγος ο Ντινας και ο Χουχουμης. Φτανουμε λοιπον με τα χιλια ζορια τους 9. Απο τους υπολοιπους αντε να βγει απλα υποφερτος αλλος ενας ή δυο γιατι η Παιανια δεν ειναι η Λα Μασια. Ολα αυτα τα χρονια αλλωστε βγαζαμε μεσο ορο ΕΝΑΝ παικτη το χρονο. Και αναρωτιομαστε, ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΕΤΣΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ? Το κριμα στο λαιμο σου ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟ. Το κριμα στο λαιμο σου γιατι ο ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ σχεδιασμος που γραφαμε πριν λιγες μερες εχει παει ηδη στα σκουπιδια. Ο Ντελαπλας πηγε στη Λιλ, ο Μορας μας εριξε ακυρο, ο Κουτρουμπης ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΗΡΙΑΛ (μηπως γιατι ο Παναγοπουλος του συμπεριφερεται οπως συμπεριφερθηκε στον Ανακογλου και ψαχνεται ο παικτης μηπως και ΔΕΝ ΜΠΛΕΞΕΙ με την τραγικη κατασταση που επικρατει στην ΠΑΕ) ο Γιαννιωτας πηγε Γερμανια, για Μητροπουλο και Μανταλο ουτε λογος, ο κλεισμενος Μπεργκ ακομα ερχεται... ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ (και του Αναστασιου φυσικα) γιατι θα μπορουσατε να κανετε πιο ομαλα την αλλαγη στην ομαδα ως δευτερο πλανο απο τη στιγμη που χαλασαν πολλες περιπτωσεις απο αυτες που ηθελε ο Αναστασιου και φυσικο επακολουθο με τα ψυχουλα που δινουμε για μεταγραφες η κλωστη του να πας απο τον Ντελαπλας στον ...Λαγο ειναι λεπτη. Ως δευτερο πλανο λοιπον θα μπορουσατε να κανετε αυτο εδω : http://glorydayzz.blogspot.gr/2013/05/blog-post_20.html . Να κρατησετε δηλαδη Βιτολο, Σο, Πιντο, Σισσοκο και Φιγκερα, δηλαδη συν ΠΕΝΤΕ παικτες ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ στους υπαρχοντες ΕΞΙ, και να ψαξεις αλλους να εχεις μια 16αδα οπως και πρεπει. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΚΑΝΟΝΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΤΕ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.

Τωρα το πως φτασαμε να εχουμε ροστερ με μολις ΕΞΙ παικτες πρωτης γραμμης ε απλο ειναι. Διωξατε περισυ, Νινη, Κλευτον, Κατσουρανη, Σιμαο, Μπιαρσμυρ, Καντε, και διωχνετε και φετος Βιτολο, Σο, Πιντο, Φιγκεροα, Σισσοκο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ. 

Παμε στα μελη. Θα ειμαι συντομος γιατι δεν εχω διαθεση να γραφω παλι τα αυτονοητα. Μελη δεν ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙΣ ουτε με βιντεακια παρομοια με αυτα του "ολοι μαζι μπορουμε", ουτε με εκπτωσεις σε μαγαζια, ουτε με ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ οπως αυτη με την Ευρωπη οπου ξεφτυλιστικαμε. ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΑΜΕ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΔΙΕΡΡΕΕΣ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΒΕΡΣΟ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΟΥΜΕ ΩΣ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΩΣ. ΚΑΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΙΚΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ (ΑΛΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΥΤΗ) ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΟΥ ΝΙΚΗΣΑΜΕ, ΒΓΗΚΕ Η ΞΑΝΘΗ ΕΥΡΩΠΗ. 

ΜΕΛΗ ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙΣ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΛΑΝΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ !!! ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ. ΚΑΚΩΣ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΕΔΩ.

ΥΓ. Ειδε ασπρη μερα το αεκακι ειδε και ο μπαοκ κι εμεις παλευουμε με βιντεακια ολοι μαζι μπορουμε. Τι καταντια θεε μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου