Ρόστερ 2013-14 (2)

Μεντες, Μπεργκ : Δυο μεταγραφες που αν γινονταν πριν δυο χρονια θα ηταν αεροδρομιου. ΣΗΜΕΡΑ ειναι δυο παικτες που εχουν να παιξουν σε υψηλα στανταρ δυο χρονια κυριως λογω τραυματισμων. Ο Μεντες τη φετινη χρονια επαιξε σε 6 αγωνες της Σαλτσμπουργκ ωσπου εμεινε ελευθερος το Φλεβαρη του 13. Την προηγουμενη χρονια ειχε 17 συμμετοχες λογω μιας 4μηνης αποχης στην αρχη της και αλλης μιας 3μηνης στα μεσα της. Ο Μπεργκ τη φετινη χρονια ειχε 11 συμμετοχες (στις 9 μπηκε ως αλλαγη, κανενα γκολ), περισυ ειχε 13 συμμετοχες (οι 9 ως βασικος, 1 γκολ 1 ασσιστ). Αν δουμε λοιπον τις μεταγραφες με χαζη αισιοδοξια ειναι παρα πολυ καλες με βαση την προ διετιας αποδοση τους. Αν τις δουμε ρεαλιστικα, εχουν πολυ μεγαλο ρισκο και μαλιστα καθοριστικο για την επομενη χρονια. Και αυτο γιατι του χρονου οι παικτες πρωτης γραμμης στο ροστερ ΔΕΝ θα ειναι πανω απο 6-7, οποτε σε οποιο ματς και αν δεν παιξει καποιος η καποιοι απο αυτους αποδυναμωνεσαι παρα πολυ μιας και οι υπολοιποι ειναι ειτε Ελληνες πιτσιρικαδες ειτε απο την ακαδημια. Αν λοιπον λειψουν απο πολλα ματς οι συγκεκριμενοι δυο και ενω ειναι εν γνωση ολων το ιστορικο τραυματισμων τους, η ευθυνη δεν θα ανηκει στην τυχη και στο ρητο οτι δε βγαινουν ολες οι μεταγραφες αλλα ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

Το ροστερ λοιπον σημερα διαμορφωνεται ως εξης :

Καρνεζης, Καπινο, Κοτσωλης, Σπυροπουλος, Κουτρουμπης, Τριανταφυλλοπουλος, Χουχουμης, Μεντες, Λαγος, Ζεκα, Ντινας, Μπαιραμι, Μπεργκ.

Με βαση τα μεχρι τωρα ρεπορταζ καποιες θεσεις θα καλυφθουν απο μικρους.

Ο αναπληρωματικος Δεξιος Μπακ μαλλον θα καλυφθει απο τον Μαρινακη. Πολυ ρισκο σε αυτη τη θεση με δυο μικρους. Ο ενας Κεντρικος Αμυντικος θα ειναι ο Ρισβανης. Ο ενας Κεντρικος Μεσος θα ειναι ο Δωνης. Ο αναπληρωματικος Αριστερος Χαφ θα ειναι η ο Κουσιδης η ο Γιαννιτσανης.

Αρα : 

Τ : Καρνεζης, Καπινο, Κοτσωλης

ΔΑ : Σπυροπουλος, Μαρινακης
ΚΑ : Κουτρουμπης, Τριανταφυλλοπουλος, Ρισβανης
ΔΑ : Χουχουμης

ΑΜ : Μεντες, Λαγος
ΚΜ : Ζεκα, Δωνης

ΔΧ : Ντινας
ΑΧ : Μπαιραμι, Γιαννιτσανης ή Κουσιδης

Ε : Μπεργκ

Ψαχνουμε λοιπον για τους εξης : 

Κεντρικο Αμυντικο : Πρεπει να αποκτηθει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ εμπειρος και πρωτης γραμμης. Δεν μπορεις να κατεβεις με τεσσερις μικρους. 

Αριστερο Μπακ : Ο Χουχουμης εχει δειξει καλα στοιχεια επιθετικα και κακα αμυντικα (οφη). Και δειχνει επιρρεπης σε τραυματισμους. Κι εδω πρεπει να αποκτηθει παικτης πρωτης γραμμης.

Δυο κεντρικους μεσους : Αν δεν καλυφθει η διαφορα με τον Φαλκενμπεργκ τωρα που πηραμε τα λεφτα απο το Μαυρια θα προκειται για στεγνο δουλεμα και εγκλημα απο την παε. Και αλλος ενας πρωτης γραμμης.

Δεξιος Χαφ : Δεν μπορεις να κατεβεις με θεωρητικο βασικο τον Ντινα. Και εδω χρειαζομαστε μεταγραφη.

Επιθετικος : Αν τραυματιστει ο Μπεργκ θα παιζουμε με Αποστολοπουλο? Αλλος ενας πρωτης γραμμης λοιπον σαν τον μικρο Ολλανδο που θελει ο Αναστασιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου