Αναρωτιέμαι...

1. Ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβουν στην ΠΑΕ και το τεχνικο επιτελειο, πως οταν θα εχεις ΛΙΓΟΥΣ παικτες πρωτης γραμμης, αυτοι ειναι προτιμοτερο να ειναι του 7 αλλα χωρις ιστορικο τραυματισμων παρα του 9 αλλα με ιστορικο??? 

2. Ποσο δυσκολο ειναι με το ΕΝΑ γαμημενο εκατομμυριο απο τα λεφτα του Μαυρια (προσοχη οχι με τα ΤΕΣΣΕΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ) να καλυψουν τη διαφορα με το Μορα (100χιλ), τη διαφορα με το Γιουρκα(100 χιλ), τη διαφορα με τον Φαλκενμπεργκ (να του δωσουν 100χιλ παραπανω ας πουμε και να δεχτει την πληρωμη ανα τριμηνο), να παρουν και τον Καστιγιον (280.000) και να περισσεψουν και καποια λεφτα για μια μεταγραφη ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟ ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΑΥΡΙΑ (οχι δηλαδη να παρουν εναν παικτη που ειχαν ηδη σκοπο να παρουν ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΑ?)

3. Ποσο δυσκολο τους ειναι να καταλαβουν πως η ομαδα αυτη τη στιγμη δεν εχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΣΑ? Και εχουν στο σχεδιασμο να παρουν ΕΝΑΝ λεει. ΕΝΑΝ. Ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβουν ποσο επικινδυνο ειναι να αποτελειται η 8αδα της αμυνας μας απο 6 πιτσιρικαδες?

4. Ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβουν στην ΠΑΕ, ΠΟΤΕ αρχιζει το πρωταθλημα, ΠΟΤΕ θα προλαβει να ετοιμαστει η νεα ομαδα, και ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ η αρχη που θα κανουμε???

5. Σχετικα και με το (4), ποσο δυσκολο τους ειναι να καταλαβουν πως οταν τελειωνεις το περσινο πρωταθλημα με Καρνεζη, Βυντρα, Σπυροπουλο, Μπουμσονγκ, Πιντο, Σειταριδη, Μαρινο, Σισσοκο, Βιτολο, Ζεκα, Σο, Κουινσι, Φιγκεροα, Τοτσε, Βελασκεζ, Λαζαρο, Πετροπουλο δηλαδη 19 ψημενους (δεν θα πω καλους, μετριους η κακους, ταλαντουχους η οχι, λεω ΨΗΜΕΝΟΥΣ σε κανονικο πρωταθλημα και οχι σε πρωταθλημα κατω των 21 και των 19, οπως αποτελειται σημερα ως επι το πλειστον το ροστερ μας?) παικτες, 5 βαθμους απο τη ζωνη του υποβιβασμου, που θα τελειωσεις φετος με οκτω ψημμενους με ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τους δυο απο αυτους να εχουν να παιξουν σε διαρκεια ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ? Θα πει καποιος περιμενε να γινουν πρωτα οι μεταγραφες. ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΡΙΒΩΣ? 

Καρνεζης : ΟΚ
Σπυροπουλος : πρωτη του χρονια περισυ στην Α εθνικη.
Μαρινακης : δεν εχει ουτε συμμετοχη
Τριανταφυλλοπουλος : πρωτη του χρονια στην Α εθνικη
Ρισβανης : δεν εχει ουτε συμμετοχη
Κουτρουμπης : πρωτη του χρονια περισυ, η ομαδα του ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ.
Χουχουμης : πρωτη του χρονια περισυ, ελαχιστες συμμετοχες
Λαγος : πρωτη του χρονια περισυ, ελαχιστες συμμετοχες
Μεντες : ψημμενος αλλα εχει να παιξει γεματη χρονια ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΡΙΣΚΟ
Ζεκα : ΟΚ (αλλα οχι ο παιχταρας ηγετης που πανε να τον παρουσιασουν)
Ντινας : πρωτο του εξαμηνο περισυ, ελαχιστες συμμετοχες
Μπαιραμι : ΟΚ
Μπεργκ : το ιδιο με τον Μεντες. ΡΙΣΚΟ
Γιαννιτσανης : δεν εχει ουτε συμμετοχη.
Δωνης : δεν εχει ουτε συμμετοχη.

ΠΡΙΝ κλεισουμε Μπεργκ και Μεντες λοιπον, ο Αναστασιου μιλαγε για 6-7 μεταγραφες. Οι 6-7 μεταγραφες λοιπον εχουν γινει πλεον 4-5. 

Θα ειναι ο αριστερος μπακ, ο μεσος, ο αμυντικος, ο αναπληρωματικος του Μπεργκ και ο αντι Μαυριας.

4-5 αυτοι (ας δειξουμε επιεικια να υποθεσουμε οτι θα ειναι ΟΛΟΙ ΨΗΜΜΕΝΟΙ και ΧΩΡΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ), συν Ζεκα και Μπαιραμι, συν (παλι με επιεικια) Μπεργκ και Μεντες φτανουμε στους ΟΚΤΩ ΜΕ ΕΝΝΙΑ. Με ΟΚΤΩ ΜΕ ΕΝΝΙΑ ΨΗΜΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΟΚΤΩ. ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΕΙΚΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ (θα ειναι ολες οι υπολοιπες μεταγραφες καλες και υγιεις παικτες και θα παιξουν πολλα ματς ο Μπεργκ με τον Μεντες).

ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου