Συμπεράσματα...

Βραδιά υγειας με αγρινιο, βραδια ντροπης με τους ανυπαρκτους νεοσμυρνιωτες που ψαχνουν λογο υπαρξης μεσα απο το τσιμπουκωμα στο γαβρο και το μισος στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Θα ειμαι συντομος. Ο Καπινο δεν ειναι Καρνεζης ειναι ομως πολυ ελπιδοφορος. Ο Μαρινακης δειχνει παρα πολυ καλα στοιχεια, λογικο να εχει μεταπτωσεις ειναι ακομα απειρος. Ο Νανο δειχνει λιγος. Κουτρουμπης και Σιλντεφελντ προσωπικα μου αρεσουν παρα πολυ. Και σε μια θεση που εχουμε πονεσει παρα πολυ τα τελευταια χρονια. Ο Μεντες αν παραμεινει σε αυτη την κατασταση δεν μπορει να τα βγαλει περα μονος του. Κυριως γιατι ποναμε πολυ στις δυο θεσεις μπροστα του. Δεν φοβουνται οι αντιπαλες ομαδες ουτε τον Λαγο ουτε τον Ζεκα ουτε τον Αμπειντ. Αρα ο Μεντες εχει παραπανω πιεση απο αυτη που θεωρητικα εχει στο μυαλο του ο Αναστασιου. Ο Λαγος περισυ επαιξε σε καποια ματς στοπερ και φετος περιμενουμε να τραβηξει ως οχταρι. Ο Ζεκα δινει το 200% αλλα ποτε δεν ηταν το 8αρι με την καλη πασα. Ηταν απλα γρηγορος φιλοτιμος και σχετικα τεχνιτης. Ο Αμπειντ ειναι νωρις να κριθει. Δειχνει καλα στοιχεια. Ο Πρανιτς εκει θα δωσει ανασα ποιοτητας αν ερθει. Ο Μπαιραμι ξερει πολυ μπαλα αλλα δεν εχει καθολου εκρηξη πραγμα απαραιτητο για τον ακραιο του Παναθηναικου. Ο Μπεργκ τα χουμε πει, αν ειναι υγιης θα βοηθησει παρα πολυ. Ο Ντινας ξερει μπαλα. Αν ανεβει ολη η ομαδα θα ανεβει και αυτος. Αλλα μονο ετσι. Μην περιμενουμε ΑΥΤΟΣ να ανεβασει τους υπολοιπους. Ο Αναστασιου ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΛΑ, ειναι ξεκαθαρο. Το μονο μυστηριο με αυτον ειναι το θεμα φυσικης καταστασης. Και αλλες ομαδες τρεχουν καλα στις αρχες και μετα αρχιζει η καθηζηση. Θα κριθει οριστικα στο τελος της χρονιας. Η βραδιά ντροπης στη νεα σμυρνη δεν ηταν δικη του ευθυνη. Ουτε και των παικτων. Ηταν αποτελεσμα της οικονομικης καταστασης μας. Μια καραβιά νεοι παικτες, οι εμπειροι ανετοιμοι (για αυτο και δεν ειχαν απαιτησεις πολλες στα χρηματα που θα παιρνουν) και οι υπολοιποι εντελως αγουροι σε συνθηκες πιεσης Παναθηναικου.

ΥΓ. Να προσεξουν καλα το σημαντικοτερο πραγμα. Να μην γραψουν μαυρες σελιδες στην ιστορια του Παναθηναικου. Ξερουμε τα κενα στην ομαδα ξερουμε την οικονομικη κατασταση. Ας χανουμε, ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ. 

ΥΓ2. Ο Αναστασιου (για να ευλογησουμε τα γενια μας τον ειχαμε προτεινει απο εδω στις αρχες τις περσινης χρονιας ως λυση αν εφευγε ο Φερειρα) το παει καλα το πραγμα. Η ομαδα ειναι δουλεμενη, ξερει τι ζηταει στο γηπεδο, εχει φτασει ταβανι στο θεμα οργανωσης και απο εκει και περα ολα εξαρτωνται απο τους παικτες. Στα θετικα του επισης που ξεκοψε με τη μια το χτικιο που λεγεται Τοτσε και ας ποναγαμε σε αυτη τη θεση σε λυσεις. Και για τον Σο και τον Βιτολο δικιο εχει. Ο πρωτος εντελως ασοβαρος ο δευτερος λιγος. Οπως και για ολους τους κομμενους. 

ΥΓ3. Για τα διοικητικα ισχυουν οτι εχουμε πει σε προηγουμενες αναρτησεις. 

ΥΓ4. Οι δηλωσεις Δαρα μονο με εναν τροπο μπορουν να απαντηθουν. Οχι παντως με ανακοινωσεις. Σιχαμενα πανιωνακια ειστε οι χρησιμοι ηλιθιοι για να εχει λογο υπαρξης ενα πρωταθλημα στο οποιο θα σας γαμαει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ υπο κανονικες συνθηκες και οχι βαρδινογιαννο/αλαφουζικες. Θυμαστε το 2010? Ετσι. Για αυτο παλευουμε τοσα χρονια αλλωστε να διωξουμε το κωλοσογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου