Δύο σημεία κλειδιά για φέτος.

1. Η ομαδα φετος βασιζεται παρα πολυ στην υπερπροσπαθεια των παικτων και την καλη ομαδικη λειτουργια. Αυτο για να λειτουργει σωστα προυποθετει οι παικτες να πληρωνονται ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ !!! Οι λογοι αυτονοητοι... Αμα αρχισουν οι καθυστερησεις, θα καταρρευσει και η ομαδα.

2. Πρεπει με καποιο τροπο στις ηττες (που θα ερθουν) να μην επηρεαζεται ψυχολογικα η ομαδα και να συνεχιζει να τα δινει ολα με καλη ψυχολογια για το επομενο ματς. Αρχης γενομενης απο τη Βεροια θα δουμε κατα ποσο αυτο ειναι δυνατο.

ΥΓ. Διαβαζουμε οτι εστειλε εξωδικο ο Λετο. Ο Παναθηναικος πλεον υποτιθεται οτι ανηκει στον κοσμο του. (Λεω υποτιθεται γιατι ο κοσμος δεν εμπνευστικε οπως επρεπε και δεν πειστικε απο τον Αλαφουζο. Κακως φυσικα δεν εβαλαν ΤΥΦΛΑ το 50αρικο 30.000 Παναθηναικοι). Επισης ο Αλαφουζος μας εχει υποσχεθει ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Καιρος ειναι λοιπον να μαθουμε ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ. (1) ΠΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ (τα 27 εγιναν 24. Αυτο ειπε ο Αλαφουζος στην εκπομπη στο G13 Radio, μονο αυτο ξερουμε), (2) ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ, (3) ΤΙ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου