Στατιστικά...

***Θα αναφερθω πρωτα στο σημαντικοτερο στατιστικο ολων. Ο γαβρος εχει να "κανει" πεναλντι 68 ματς. Δηλαδη πανω απο δυο σεζον. Και εχει να δεχτει κοκκινη καρτα 83 ματς. Δηλαδη σχεδον τρεις σεζον. Φετος εχει "κανει" τα λιγοτερα φαουλ και εχει δεχτει τις λιγοτερες κιτρινες καρτες. Αντιθετα τα περισσοτερα φαουλ στο πρωταθλημα δεν τα εχει "κανει" καποια σκληροτραχηλη μικρη ομαδα, αλλα ο ...Παναθηναικος. Ο μεσος ορος εισητηριων στο καραισκακης τα λεει ολα. Σε πηρανε χαμπαρι ακομα και τα ζωα, oι λατρεις του κατασκοπου, σημαντικου παραγοντα στην καταστροφη της Ελλαδας απο το πασοκ.
***Παμε παρακατω. Σημαντικο να πουμε πως τα παρακατω στατιστικα ανηκουν στην ομαδα με τον μικροτερο μεσο ορο ηλικιας στο πρωταθλημα (22,8 - transfermarkt). 17 ματς, 28 γκολ. Περισυ ειχαμε σε 30 ματς, 35 γκολ....
***3οι σε ασσιστ (21 σε 17 ματς). Περισυ σε ολο το πρωταθλημα (30 ματς) ειχαμε 17. Απειρως καλυτερη ομαδικοτητα και επιθετικη λειτουργια. 
***Πρωτοι σε λαθη. Το αρνητικο του μικρου μεσου ορου ηλικιας. Σε συνδιασμο με την πιεση που εχει η φανελα φερνει αυτο το αποτελεσμα. Και ο μο ηλικιας συν το φθηνο ροστερ ειναι και η αιτια των οποιων κακων αποτελεσματων. (για να προλαβουμε τυχον κραξιμο απο τους ...προπονηταραδες δημοσιογραφους)
***Προτελευταιοι σε κερδισμενα φαουλ. Εδω εκφραζεται σε αριθμους η αισθηση που εχουμε σε καθε ματς να ευνοει λιγο η πολυ ο διαιτητης τον αντιπαλο με οποιον κι αν παιζουμε. Φαουλ αν δεν βγαλουμε αιμα δεν μας δινεται. Πρωτοι σε φαουλ αμυντικα, επισης παραδοξο μιας και ειμαστε ομαδα που στην πλειοψηφια των ματς εχει συντριπτικη κατοχη. 
***4η καλυτερη αμυνα στο πρωταθλημα. Πολυ καλο παθητικο αν σκεφτουμε πως η αμυνα μας αποτελειται απο 7 νεους και 3 μολις εμπειρους αμυντικους/τερματοφυλακες.
***Λαθη δεν κανουμε μονο εμεις, κανουν και οι αντιπαλοι με εμας. 2οι σε αυτη την κατηγορια, αποτελεσμα της καλης πιεσης μας.
***Εκτος απο το αιμα που πρεπει να βγει για να παρουμε φαουλ, το ιδιο πρεπει να γινει και για να παρει αντιπαλος μας κιτρινη καρτα. 4οι σε αυτη την κατηγορια. 
***Σκορερ : Μπεργκ με 8, Αμπειντ 4, Κλωναριδης και Φιγκεροα 3, Καρελης Λαγος και Πρανιτς απο 2.
***Ασιστ : Μπεργκ και Καρελης απο 4, Αμπειντ και Ζεκα απο 3, Κλωναριδης 2.

Συμπερασμα : Η ομαδα δουλευει αψογα αν σκεφτουμε το μεσο ορο ηλικιας της και το κοστος του ροστερ, της λειπει ο επιθετικογενης παικτης να τις δωσει 10 γκολ και να μοιρασει αλλα τοσα και ενας αμυντικος κλασης να κατευθυνει και να δωσει σιγουρια στους μικρους της αμυνας.

Σημαντικο να δουλευτουν και τα κορνερ αφου κερδιζουμε πολλα απο αυτα λογω κατοχης και πιεσης. Το να παρουμε καλο εκτελεστη φαουλ λιγη σημασια εχει οσο ...δεν παιρνουμε τα φαουλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου