Αντι-Φιγκεροα

Δυο πολυ καλες λυσεις για τη θεση του Φιγκεροα.

Ο πρωτος ειναι ο Renan Bressan. 25 ετων. Υπηρξε ο ηγετης της Μπατε Μπορισοφ. Βρεθηκε απο μικρος στη Λευκορωσια και πηρε και την υπηκοοτητα. Ξεκινησε στη Γκομελ οπου απο τα 19 του μεχρι τα 22 του επαιξε σε 75 ματς και πετυχε 9 γκολ και 17 ασσιστ. Πηρε μεταγραφη στην κορυφαια ομαδα της χωρας με την οποια σε 133 παιχνιδια πετυχε 55 γκολ και μοιρασε αλλα 28. Η Ρωσική Αλάνια ξοδεψε 3 εκ. ευρω για να τον αποκτησει, στην οποια και δεν επιασε. Εμεινε ελευθερος τον Οκτωβρη που μας περασε. Παρα πολυ καλος παικτης με πολυ καλα στημενα και σε ιδανικη ηλικια. Εχει και τον ιδιο μανατζερ με τον Φιγκεροα αν ισχουν τα στοιχεια στο transfermarkt.


Ο δευτερος ειναι ο Μιλαν Γιοβανοβιτς για τον οποιο απορω πως εχει μεινει τοσο καιρο ελευθερος. Ειχε ακουστει οτι εκλεισε στον Ερυθρο Αστερα το καλοκαιρι τελικα ομως παραμενει μεχρι και σημερα χωρις ομαδα. Την προηγουμενη χρονια σε 26 ματς με την Αντερλεχτ πετυχε 7 γκολ και μοιρασε 13 ασσιστ. Παικτης που αν ερχοταν θα ξεσηκωνε τη Λεωφορο. Γεματες χρονιες και σε συμμετοχες και σε γκολ και ασσιστ. Σε Στανταρ Λιεγης, Αντερλεχτ και Λιβερπουλ εχει σε 250 συμμετοχες 84 γκολ και 62 ασσιστ. Μπορει να δελεαστει με μεγαλο συμβολαιο (6μηνες + 1 χρονο) μιας και θα κανει πλακα αν ερθει στο πρωταθλημα μας και ας ειναι 32 στα 33. Επισης πολυ καλος στα στημενα.


Μια τριτη λυση ειναι ο Afonso Alves. Μεγαλο ταλεντο καποτε, προτιμησε τα λεφτα του Καταρ στο οποιο και χαθηκε το ονομα του. Ειναι στα 32 του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου