Εξιλέωση...

Να τους παρουν πισω τα κλεμμενα δεν υπαρχει περιπτωση. Να τιμωρηθουν για τους τραμπουκισμους/τρομοκρατιες/δολοφονιες τους δεν υπαρχει περιπτωση. Να παρει ο αημνειστος Κυραστας το πρωταθλημα που του αξιζε δεν υπαρχει περιπτωση. Να παρουν γενικα οι Παναθηναικοι οσα τους αξιζαν και τους εκλεψαν τοσα χρονια δεν υπαρχει περιπτωση. Να νικηθει το καθε λογης λαμογιο που ολως τυχαιως αναλαμβανει οποιονδηποτε αλλο εκτος του Παναθηναικου, δεν υπαρχει περιπτωση. Ειδαμε νικηθηκε ο κοκκαλης, πολεμηθηκαν αυτοι που τον νικησαν ξεπεταχτηκε ο μαρινακης. Αν φυγει ο μαρινακης ερχεται ο μελισσανιδης. Και ουτω καθ εξης. Να πληρωσουν γενικα για ΤΑ ΑΙΣΧΗ που κανουν οχι 1 και 2 αλλα 20 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Η μονη λυση ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ειναι με καποιο μαγικο τροπο (που ομως ειναι πιο πιθανος απο το να νικησεις αρχιδατα στη χωρα της πουστιας και της λαμογιας) ειναι να βρεθει καποιος μουρλος και να βαλει ως στοχο ζωης η θανατου να παρουμε το Europa League. Και ετσι να εξιλεωθουμε. Και ετσι να βαλουν τα ψευτικα πρωταθληματα και τους πουστικους τραμπουκισμους ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ. 

Ξερω ποσο τρελο ακουγεται αλλα για εμας που οσα και να τραβηξουμε δεν θα παψουμε να ασχολουμαστε ειναι η μονη λυση. Μονο ετσι ισσοσταθμιζονται οσα εχουμε τραβηξει. Κανεις το μπαμ μια χρονια, παιρνεις το Γιουροπα Λιγκ και τους γαμας τα παντα.

ΥΓ. Δεν παυει να ισχυει πως το ιδανικο σεναριο θα ηταν να πληρωσουν ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. Αυτοι και κατι δορυφοροι τους ομαδουλες που τυχαινει να εχουν του ιδιου ειδους υποπιθηκους σκατανθρωπους για οπαδους. Μιλαω για τον οφη, τον πανιωνιο και το γαβρο βολου.

ΥΓ2. Ειναι να γελαει κανεις απο το πως μια στιγμη μπορει να καθορισει τυχες/την ευτυχια ή δυστυχια χιλιαδων ανθρωπων για τα επομενα 20 χρονια τουλαχιστον. Μιλαω για εκεινη τη στιγμη το 1979 που η οικογενεια των κατσικοκλεφτων ΕΚΛΕΨΕ την ΠΑΕ απο τα χερια του Παυλου Γιαννακοπουλου. Γιατι αν δεν το ειχαν κανει, η εξιλεωση που λεω, θα ειχε ερθει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΟΡΓΗ που ζουμε ολα αυτα τα χρονια. Στεγνη εξιλεωση, στεγνη χαρα χωρις μα μου. Πολυ απλα γιατι ενας αγνος Παναθηναικος πηρε τον Παναθηναικο και τον εκανε ΤΕΡΑΣΤΙΟ και στην Ευρωπη μετα την Ελλαδα. Και δεν θα ειχαν παγιωθει στην κοινη γνωμη ως υπερπρωταθλητες οι πιθηκοι που πανηγυριζουν πουστικους τιτλους υπο το ακουσμα ενος υμνου με κλεμενο ρυθμο (απο τη Μαντσεστερ) που αναφερεται σε μια νικη σε φιλικο παιχνιδι και χρησιμοποιουν δικαιολογιες (γιατι ειναι τοσο εξωφθαλμες οι πουστιες τους που ακομα και οι ιδιοι οι πιθηκοι αυτοι τις παραδεχονται), οπως "και ο βαρδινογιαννης τα εκανε" (παραγκα του βαρδινογιαννη, 6 πρωταθληματα σε 30 χρονια) ή "δε βαρεθηκατε να κλαιγεστε" (μην κλαιγεστε και για τη Μερκελ. Στηστε κωλο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου