Ρόστερ 2013-2014 [3]

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Καπινο : Η γνωστη ταλενταρα. Δεν ειναι Καρνεζης εχει ομως τη δυνατοτητα να γινει πολυ καλυτερος του. Ηγετικη φυσιογνωμια, δεν εχει λογικη οτιδηποτε αλλο απο το να πεις πως τον ανεχομαι μεχρι τα 35 του, με τα οποια λαθη του μεχρι να αποκτησει εμπειρια, και αν φυγει ποτε να το εξαργυρωσει η ομαδα με οχι λιγοτερα απο 5 εκατομμυρια. 
Ταμπακης : Λεει τα καλυτερα γι αυτον ο Οικονομοπουλος. Πανυψηλος, θεωρητικα ιδανικος για δευτερος.
Κοτσωλης : Ο εμπειρος της τριαδας, ειτε μενει ως εχει ειτε αντικαθισταται απο καποιον αλλο εμπειρο και φθηνο Ελληνα. 

ΔΕΞΙΑ ΜΠΑΚ
Μαρινακης : Ξεκινησε καλα, εχασε καποια ματς και εχασε και το ρυθμο του. Πιστευω πως με τον καιρο θα βελτιωνεται. Βασιζομενος στις εμφανισεις του στην αρχη της χρονιας και το παρασημο του οτι προερχεται απο την ακαδημια μας, καπαρωνει τη θεση με κλειστα τα ματια και κανουμε λιγο πισω στις αδυναμιες του λογω οικονομικης καταστασης στην ομαδα.
Σπυροπουλος : Γριφος. Δεν εχει παιξει σε δυσκολο ματς, δειχνει κακος αμυντικα. Ο Αναστασιου βαζει συνεχεια τον Τριαντα εδω πολυ απλα γιατι δεν εμπιστευεται κανεναν απο τους δυο αμυντικα. Φωναζει οτι θελει δεξιο μπακ δηλαδη. Αν αποκτησουμε ας θυσιαστει ο Σπυροπουλος και οχι ο δικος μας Μαρινακης. Αν λαβουμε παλι υπ οψιν τα οικονομικα ας μη θυσιαστει κανεις και ας συνεχισει να παιζει ο Τριαντα εδω στα δυσκολα ματς. 

ΣΤΟΠΕΡ
Κουτρουμπης : Κοντρολαρισμενος παικτης. Με τον καιρο θα γινεται καλυτερος. Ειναι μολις 22. Καπαρωμενη η μια απο τις 4 θεσεις απο αυτον.
Ρισβανης : Δειχνει ταλενταρα. Μπραβο στο τεχνικο επιτελειο που τον ανεδειξε. Μπορει να εξελιχθει σε ενα απλα καλο για αναπληρωματικο στοπερ μπορει και σε κατι πολυ καλυτερο. Αξιζει το ρισκο με χιλια. Καπαρωμενη και η 2η θεση.
Τριαντα : Ο κλασσικος τιμιος αμυντικος απο τα σπλαχνα της ομαδας. Παρασημο του εμφανισεις με γαβρο και με Τοτεναμ. Με κλειστα τα ματια μενει.
Σιλντεφελντ : Ο Κροατης πηρε το ρολο του ηγετη της αμυνας. Αλλες φορες τα καταφερνει αλλες φορες καταρρει. Δεν κανει για το ρολο. Ο ηγετης πρεπει να εχει ΔΙΑΡΚΕΙΑ. Οπως ηταν ο Χενρικσεν για παραδειγμα που επαιζε σε ολα τα ματς για 10. Ο Κροατης παραμενει παντως πολυ καλυτερος του Σαριεγκι.

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΚ
Νανο : Μας εχει κλεισει τα στοματα. Τιμιοτατος, δινει το 200%. Γρηγορος, δυνατος, καλος επιθετικα, λιγο καλυτερος να ηταν στο ενας με εναν μαρκαρισμα. Μενει.
Χουχουμης : Αν το επιτρεπουν τα οικονομικα καλο θα ηταν να παρουμε ενα καλυτερο αναπληρωματικο εδω. Καλος επιθετικα, αλλα πολλοι τραυματισμοι. 

ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ 
Μεντες : Παικτης κλειδι για το κεντρο μας. Με κλειστα ματια να μεινει, απλα να αποκτηθει παικτης με τα ιδια στοιχεια γιατι οταν λειπει χανουμε πολυ.
Λαγος : Καλως εμεινε, καλος παικτης απο τα σπλαχνα μας.
Ζεκα : Πολλα λαθη αποτελεσμα ομως του οτι του ζηταμε να κανει πολλα περισσοτερα απο αυτα που μπορει. Ψυχαρα, καλος παικτης, αν οι αλλοι δινουν το 200 αυτος δινει το 250%. Να ανανεωσουμε ΑΜΕΣΑ το συμβολαιο του.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ : Εδω θελουμε εναν καλο παικτη για παγκο. Να δουμε και τον Αναστασοπουλο. Η γιατι οχι και τον Αμπειντ.

ΔΕΞΙΑ ΧΑΦ :
Κλωναριδης : 19 συμμετοχες, 6 γκολ, 3 ασσιστ στο μεσο της χρονιας. O Μαυριας σε ολη την περσινη χρονια ειχε 2 γκολ, 3 ασσιστ. Δεν ξερω αν η διαφορα προερχεται απο το αν ο ενας καλυτερος απο τον αλλο ή προερχεται απο τον προπονητη. Ετσι κι αλλιως, ταλενταρα ο μικρος, ΚΑΙ αυτος σκυλιαζει σε καθε ματς. Μενει με κλειστα τα ματια. 
Ντινας : Οι περισσοτεροι εχουν απογοητευτει. Εγω λεω να του δωσουμε χρονο. Μοιαζει απλα ατυχος και απλα θελει ενα ξεπεταγμα. Γρηγορος πολυ και τεχνιτης. Υστερει σε δυναμη. Για μενα να μεινει, ειδικα αν φτιαξουμε λιγο την ισσοροπια σε ποιοτητα στη θεση του Κεντρικου Χαφ που θα πουμε πιο κατω. 

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΑΦ :
Μπαιραμι : Απογοητευση μεχρι τωρα. Δεν βγαινουν ομως ολοι απο την πρωτη χρονια. Για ακομα μια φορα αναγκαζομαστε λογω οικονομικων να κανουμε υπομονη. Αν βγει θα ειναι μεγαλο κερδος με τοσο λιγα λεφτα. Διεθνης Σουηδος αλλωστε, με καλη παρουσια στην Ολλανδια και μολις στα 25 του.
Καρελης : Αγουρος εντελως. Καλο ταλεντο ομως. Και εδω θα παιξει ρολο ο κεντρικος χαφ. Με εναν παιχταρα εκει θα ανεβει και ο Καρελης και ο Ντινας και ολη η ομαδα.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΧΑΦ
Αμπειντ : Αριστος τακτικα. Δεν τραυματιζεται, δινει το 100%. Ατεχνος ομως για τις απαιτησεις του Παναθηναικου στη συγκεκριμενη θεση. Δεν εχει τελικη πασα και μπουκαρει μονο με τη δυναμη και οχι με ντριπλα και τεχνικη.
Ατζαγκουν : Τα ιδια ισχυουν και με αυτον. 
Το πιο λογικο ειναι να μεινει ενας απο τους δυο ως αναπληρωματικος του βασικου. Θα προτιμουσα να μεινει ο Αμπειντ γιατι μπορει να παιξει και πιο πισω. 

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ :
Μπεργκ : Δεν ειναι Σισσε οπως ειπαν καποιοι γραφικοι μετα το ματς με τη Βεροια. Ειναι ομως πολυτελεια για αυτον τον Παναθηναικο. Αλλες φορες θα του βγουν τα ματς αλλες οχι. Εδω ερχεται η ισσοροπια ποιοτητας. Οταν δεν του βγαινει του Μπεργκ να βγει στο δεκαρι μας ειτε με προσωπικη ενεργεια ειτε με ενα στημενο. Μενει και δεν πωλειται κατω απο 5 εκατομμυρια.
Πετριτς : Αν ειναι υγιης (γιατι να μην ειναι? γεματες χρονιες εκτος της μισης φετινης) θα τον λατρεψουμε. Απιστευτος παιχταρας και μπραβο στη διοικηση που τον εφερε. Τετοιο διδυμο φορ δεν ειχαμε ουτε επι Πολυμετοχικοτητας (ειχαμε τον υπερπαικτη σουπερσταρ βεβαια που επιανε για τεσσερις:)

Συμπερασμα : Το ροστερ δεν θελει πολλα. Ενα στοπερ για βασικο, ενα αμυντικο χαφ για αναπληρωματικο και ενα βασικο δεκαρι. Μπραβο στον Αναστασιου και τη διοικηση για τις καλες επιλογες, την ισσοροπια στο ροστερ, την εικονα της ομαδας που παιζει μπαλα πρωτοβουλιας. Να μην καει αυτη η ομαδα ΟΤΙ και να γινει απο εδω και περα. Αλλωστε η διαιτησια ΚΑΙ φετος ειναι εναντιον μας σε εμετικο βαθμο. Και αυτο ειναι το πρωτο που πρεπει να επικεντρωθει η διοικηση. Πρεπει να βρεθει ενας ανθρωπος της πιατσας και να χαραξουμε σοβαρη στρατηγικη. Οπως το κανε ο Πατερας και ο Μπαλτακος καποτε. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ. Αλλιως και η ομαδα θα καει, και η προσπαθεια σου Αλαφουζε.

ΥΓ. Απλα για την ιστορια, αν προπονητης ηταν καποιος αλλος και οχι ο Αναστασιου, η κριτικη καθε παικτη πιθανον να ηταν εντελως διαφορετικη (προς το χειροτερο).........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου