0-3

Να ευχηθω καταρχην χρονια πολλα στον προπονηταρα μας που εχει τα γενεθλια του σημερα. Υγεια σε αυτον και την οικογενεια του. Η ευτυχια και η επαγγελματικη επιτυχια θα ερθουν γιατι ειναι δουλευταρας και ξερει πολυ καλα τι κανει. Η φωτογραφια ειναι χαρακτηριστικη. Υπαρχει και μια παρομοια με τον Μπεργκ. ΜΥΑΛΟ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. Αμα εχουν αυτα οι παικτες, δεν εχουν να φοβηθουν ΚΑΝΕΝΑΝ. Το εχει δηλωσει ο προπονητης. Και σε ΠΕΙΘΕΙ. Σε επεισε με τον παοκ, σε επεισε και την Κυριακη. Αμα ειστε συγκετρωμενοι δεν εχετε να φοβηθειτε κανεναν. Τα στοιχεια τα αλλα τα εχετε. Ξεκοκαλιζουμε τους αντιπαλους, εχουμε αριστη φυσικη κατασταση, ξερουμε να κανουμε κατοχη το οποιο μας βοηθαει να ξερουμε να κανουμε και αντεπιθεση σε ματς που δεν θα εχουμε την κατοχη, ξερουμε να αμυνθουμε. Συγκεντρωση και μπορειτε να αντιμετωπησετε τον οποιοδηποτε αντιπαλο. Για την 3αρα δεν εχω να πω πολλα. Πολυ απλα τους πεθαναμε. Ποιο πρωταθλημα και ποια μαντσεστερ. Τους πεθαναμε μεχρι το επομενο ντερμπι. Και αν δεν μας ριξουν 3, παλι πεθαμενοι θα παραμεινουν. Τους στοιχειωσαμε. Ηταν ετοιμοι για φιεστα, ειχαν παραγγειλει τις σαμπανιες και τα μπλουζακια, ο χοντρος θα εκανε πλακα στον Αλαφουζο, θα παρεμεναν αηττητοι. Και τον διαιτητη δικο τους τον ειχαν (Δειτε εδω) Οχι μονο δεν τα εκαναν αυτα, οχι μονο εχασαν, αλλα εφαγαν και μια ξεγυρισμενη παρθενα 3αρα. Και οχι μονο εφαγαν την τριαρα αλλα αυτοι οι "αλητες" με τα τατουαζ και τη μοικανα, που πληρωνονται ολοι μαζι οσα παιρνει ο Μιτσελ, τους εδειχναν τα Τριφυλλια, τους πεταγαν τοξα και εβγαλαν και τα πιστολια. Πεθαναν. Δεν ξεπερνιεται αυτο, ΟΤΙ και να λενε.

Παμε στην ουσια ομως. Λεφταδες Παναθηναικοι. Κανονιστε να μην παρει αδεια η ομαδα. Οχι δεν θα φταιει ο Αλαφουζος. Η μαλλον θα φταιει και αυτος αλλα θα εχει το ελαφρυντικο του οτι ειχε τα αρχιδια να αναλαβει την ομαδα στην πιο δυσκολη στιγμη της και να τα βαλει με το Μαρινακη. Αρχιδια που εσεις δεν εχετε δειξει μεχρι σημερα. ΚΑΝΟΝΗΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ Η ΟΜΑΔΑ. Εχετε γραψει την ομαδα στα παπαρια σας. Δεν βαζετε ουτε ευρω. Το παιζετε κινεζοι στους εμετους των διαιτητων του χοντρου και της επο εναντιον μας. ΚΑΝΟΝΗΣΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ "ΠΕΙΝΑΣ" ΤΙΜΑΝΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Η ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ. ΛΙΓΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ?

Υγ. Γιαννη Αναστασιου. Γιαννη Αλαφουζο. Στιβ Ρουτερ. Γιουσεφ Φος. Γιαννη Βονορτα. Στεφανε Καπινο. Γκονζαλες Νανο. Γιωργο Κουτρουμπη. Γκορντον Σιλντεφελντ. Κωστα Τριανταφυλλοπουλε. Τασο Λαγε. Καρλος Ζεκα. Μεχντι Αμπεντ. Ντανιελ Πρανιτς. Αμπντουλ Ατζαγκουν. Μαρκους Μπεργκ. Μλαντεν Πετριτς. Νικο Μαρινακη. Νικο Καρελη. 
ΓΡΑΨΑΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΓΑΒΡΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου