Εκκεντρικός...

Τι παει να πει εκκεντρικος? Αυτος που είναι αρκετά διαφορετικός από αυτό που θεωρείται συνηθισμένο και φαίνεται πολύ παράδοξος ή ιδιόρρυθμος χωρίς όμως να γίνεται ενοχλητικός. Τι θεωρειται συνηθισμενο? Να αναλαμβανεις ολοκληρο Παναθηναικο χωρις να βαζεις φραγκο? Να νομιζεις οτι στην Ελλαδα της τροικα μπορουν 40.000 ανθρωποι να βαλουν 250 ευρω ποσο μαλλον για να πανε γηπεδο και να φυγουν συφιλιασμενοι με του Βυντροτοτσεδες? Να προσπαθεις να κυνηγησεις το βαγγελα με ενομους τροπους στο ελλαδισταν? Να διωχνεις τον Κατσουρανη και να λες ευθαρσως οτι θες να κανεις διακοπη συμβολαιου στον Λετο (φωναζοντας στην ουσια στο βαγγελα ελα παρτον)? Να αφηνεις ελευθερο το μεγαλυτερο ταλεντο στην Ελλαδα στα 21 του χρονια? Να υποσχεσαι μονο πανικο και να δινεις οραμα χειροτερο του ατρομητου (Παναγοπουλος : Ουτε Ευρωπη δε θα βγουμε)? Να νομιζεις οτι μπορεις να κανεις τον Παναθηναικο μεγαλο μεσω της ακαδημιας, λες και στην ακαδημια εχεις Ισπανους, Πορτογαλους, Λατινους, Γαλλους και οχι ΕΛΛΗΝΕΣ? Ειναι συνηθισμενα αυτα και ειναι ασυνηθιστο το να κανεις μια επενδυση με σοβαρο σχεδιο να παρεις πισω τα λεφτα που θα βαλεις διατηρωντας ταυτοχρονα μεσω του σχεδιου τον Παναθηναικο οπως αρμοζει στην ιστορια του? Παιρνοντας εναν μεγαλο προπονητη (και οχι υπηρεσιακους παλαιμαχους) δυο τρεις μεγαλους παικτες που να κανουν τη διαφορα (και οχι κινεζους) και προστατευοντας την ομαδα στο παρασκηνιο χρησιμοποιωντας την επιρροη σου (και οχι μονο γαβγισματα μεσω του Κυριακου Θωμαιδη?) Ο εκκεντρικος προεδρε, εισαι ΕΣΥ. ΔΕΝ ηταν ο Βγενοπουλος. Ουτε οι Γιαννακοπουλοι στο μπασκετ. 


Ενας ΜΗ εκκεντρικος, θα εφτιαχνε ενα πλανο πως να ξεπληρωσει τα χρεη, θα επενδυε ο ιδιος καποια λεφτα και θα εστελνε απο την ομαδα Βυντρα και Τοτσε ΤΩΡΑ, και θα εφερνε Κυργιακο, Τζαβελα και Σισσε για αρχη με πλανο να φερει το καλοκαιρι Νινη και Σιμαο πισω (O Nινης δεν παιζει στην Παρμα και ο Σιμαο εχει συμβολαιο μεχρι Δεκεμβρη του 13). Θα εστελνε τον Ροτσα να κανει την κανονικη δουλεια του -σκαουτερ δηλαδη- να του βρει φθηνα λαβρακια στη Λατινικη Αμερικη και δεν θα ασχολουνταν με αστειους Κινεζους. Θα εφερνε πισω κανονικο προπονητη, με τον Τεν Κατε να ειναι η ιδανικη λυση. Θα εδινε κινητρο στον Λετο να μεινει παρουσιαζοντας του το σοβαρο πλανο του και θα τον ανανεωνε. Θα κοιτουσε πως να πολεμησει το παρασκηνιο ΟΧΙ στις καμερες και στις γραφικες εκπομπες τυπου θωμαιδη αλλα προσλαμβανοντας εναν ανθρωπο ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ να του κανει τη δουλεια. ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. Οχι να φτιαξει παραγκα. Θα εβρισκε λυση στο γηπεδικο. Αν ο Βοτανικος μπορει να υλοποιηθει με συμφεροντες για τον Παναθηναικο ορους καλως. Αν οχι, καταγγελια και νεα προταση για ανταλλαγη της Λεωφορου με την εκταση που ελεγε ο Βγενοπουλος στο Μαρουσι. 

Υγ. Αν το διαβασει ο Αλαφουζος το κειμενο ξερω πως θα σκεφτει οτι του κανουμε πολεμο. Εχει δικιο. Εχουν αμολυθει ολα τα τζιγγερακια/γκοτζακια/τσακακια και μεσω σαιτ και εφημεριδων τον πολεμουν ΟΧΙ ΟΜΩΣ γιατι ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. Εχουμε ολη την καλη διαθεση να τον στηριξουμε, αρκει ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ να κανει ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου