Απίστευτα πράγματα.

Καποιες αποριες :
1. Τελικα δεν εφταιγε ο Κατσουρανης? 
2. Ο Ιβαν Σαββιδης δεν θα πει ενα ευχαριστω για το Χρισοτυγεννιατικο δωρο που του καναμε? Που του δωσαμε ΤΣΑΜΠΑ τον ΠΑΙΧΤΑΡΑ (οταν δεν παιζει κεντρο) Κατσουρανη? Ενα φοβερο στοπερ και ταυτοχρονα κρυφο επιθετικο με καλη επαφη με το γκολ? Που δεν τραυματιζεται ποτε και λογω κρασης εχει 3-4 χρονια ακομα καλης μπαλας στο ελληνικο πρωταθληματακι της πλακας (ετσι οπως κατανταει ΚΑΙ ο Παναθηναικος?) Εναν παικτη που στα μεταξυ μας ματς θα εχει εξτρα κινητρο? Αλλα τι σημασια εχει πλεον, μηπως κυνηγαμε πρωταθλημα για να κοιταμε μικρολεπτομεριες οπως τα μεταξυ μας ματς με τον παοκ?
3. Ο Λαζαρος φταιει για τον καθε λογης Αρετοπουλο? Για την γενικη τραγικη εικονα της ομαδας φετος λογω ελλειψης καλων παικτων σε θεσεις κλειδια? Για τα οικονομικα της ομαδας και για την ανυπαρξια διοικησης?
4. Ο Μπουμσονγκ φταιει και για τα παραπανω? 
5. Ο Λετο που κολλαει? Γιατι να φυγει? Ο Λετο εχει λαμβανειν απο εδω και περα 700χιλ τα φετινα συν 1.4 για του χρονου. Συνολο 2εκ. Δεν αξιζει να ρισκαρουμε 2εκ να δουμε πως θα γυρισει αυτος ο παικταρας και ΑΝ γυρισει καλα να πιασουν τοπο τα 1.4 για την επομενη χρονια και ζυγιζοντας και αυτος και εμεις καταστασεις να δουμε μηπως τον ανανεωσουμε και να αποκτησει και μεταπωλητικη αξια? Προσωπικα δε με νοιαζει καθολου η μεταπωλητικη αξια του αλλα γνωριζω πως απευθυνομαι σε ισσοσκελιστες και οχι μονο ΟΠΑΔΟΥΣ. Ειναι συμπεριφορα αυτη να πετας τον ΛΕΤΟ σαν στημενη λεμονοκουπα? 
6. Αν τον αποκτησει ο μαρινακης, ποια θα ειναι η θεση μας μετα? Με ποσες ντοματες να σκασουμε γηπεδο? Γιαουρτακι κανονικο η λαιτ? 
7. Ο Τοτσε γιατι μενει? Αυτος δεν φταιει? 
8. Οι υπολοιποι παικτες βλεποντας τη σκουπα που παιρνει η διοικηση, ΑΔΙΚΑ για καποιους, τι θα πιστευουν πλεον για τη διοικηση και τον ιδιο τον Παναθηναικο? Ποια θα ειναι η ψυχολογια τους? Ποιο θα ειναι το κινητρο τους? Τα φραγκα που παιρνουν? να θυμησω πως επι Βαρδινογιαννηδων που βλεπαμε δημοσιουπαλλιλιστικες νοοτροπιες στο φουλ, οι παικτες ηταν παντα πληρωμενοι μεχρι τελευταιας δεκαρας.
9. Λενε καποιοι δεν πειραζει θα ανεβασουμε παικτες απο την ακαδημια. Ποια ακαδημια εχουμε της μπρτσελονα? 

Θα μπορουσες πολυ απλα να διωξεις τον Βυντρα. Και πολυ καλα θα εκανες.

Υγ. Τα θετικα σου για να ειμαστε δικαιοι : Συτμπεριφερεσαι στον Τσακα οπως του αξιζει. Πηγαινεις παντου με την ομαδα. Προσπαθεις. Βγαζεις σεντρα τον εαυτο σου και το καναλι σου ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ. 

Τι να τα κανουμε οταν : Η διαιτησια μας σφαζει, η ομαδα εχει ροστερ επιπεδου αστερα τριπολης, λεφτα που μεχρι και ο πηλαδακης και ο σπανος βαζουν, δεν βαζεις, το οραμα που παρουσιαζεις στον κοσμο ειναι ο πανικος και το θαυματα δε γινονται, και προχωρας και τη μπιζνα του Γιαννη και των συνεταιρων.

ΜΗ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΕΤΟ. ΠΑΡΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ ΕΙΤΕ ΛΑΤΙΝΟΥΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΡΟΤΣΑ. ΟΧΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου